9371.578 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Zwangerschap>Vruchtbaarheid supplementen vrouw

Bonusan Selenomethionine Capsules 120CP

Bevordert de vruchtbaarheid

25,50 23,97
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 120CP
  • EAN: 8711827008880
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Selenium:
Beschermt tegen vrije radicalen: selenium is onderdeel van vier enzymen die behoren tot het glutathion-peroxidase enzymsysteem;
Ondersteunt de schildklierfunctie: het enzym dat het schildklierhormoon T4 (thyroxine) omzet in zijn actieve vorm T3 (tri-jodothyronine) is seleniumafhankelijk;
Is goed voor de leverreiniging (met name zware metalen): selenium is betrokken bij het cytochroom P450 enzymsysteem;
Ondersteunt een goede vruchtbaarheid: selenium is voor zowel mannen als vrouwen van belang voor de vruchtbaarheid;
Stimuleert het immuunsysteem: het goed functioneren van het immuunsysteem is afhankelijk van een goede seleniumstatus, vooral met betrekking tot het functioneren van macrofagen;
Is goed voor hart en bloedvaten;
Ondersteunt het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Hoe werkt het?
Werking
Seleno-L-methionine bestaat uit het aminozuur L-methionine, waarbij een zwavelatoom is vervangen door een seleniumatoom. Selenomethionine is niet hetzelfde als aan methionine (of een ander aminozuur) gecheleerd selenium: selenium vormt samen met methionine één molecuul en wordt als geheel ingebouwd in lichaamseiwitten, wat de biologische beschikbaarheid ten goede komt. De opname van selenomethionine vanuit het duodenum is vrijwel 100%.

Gebruiksadvies
Dagelijks 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Tenzij anders voorgeschreven de adviesdosering niet overschrijden. Let daarbij ook op selenium dat in andere voedingssupplementen wordt verwerkt.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.
Selenium heeft een relatief kleine veiligheidsmarge. Bij hogere doseringen is het zinvol om regelmatig de seleniumspiegel in het bloed te controleren. Bij dagdoseringen boven 750-800 mcg elementair selenium kan selenose optreden. Deze verschijnselen zijn echter volledig reversibel na het stoppen met de seleniumsuppletie. Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per capsule:
Selenium (als seleno-L-methionine)     200 mcg

Ingredienten:
microkristallijne cellulose, cellulose (HPMC), magnesiumstearaat.

Bevat geen:
GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Selenomethionine Capsules 120CP?

Meer uit ons assortiment