Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Bonusan Griffonia Simplicifolia Capsules 60CP
Bonusan Griffonia Simplicifolia Capsules 60CP

Bonusan Griffonia Simplicifolia Capsules 60CP

Adviesprijs 29,09 27,35
  • Merk: Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827008347
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  35  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Bevat 5-HTP, de voorloper van melatonine

Algemeen
Bonusan Griffonia Simplicifolia Capsules is een voedingssupplement met 5-HTP, gewonnen uit de zaden van de Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia. 5-HTP is de reeds omgezette en biologisch actieve vorm van het essentiële aminozuur L-tryptofaan. Het is de directe voorloperstof van de neurotransmitter serotonine en het hormoon melatonine. Bovendien wordt 5-HTP goed geabsorbeerd, na inname komt ongeveer 70% ervan in de bloedbaan terecht.

Bonusan Griffonia Simplicifolia Capsules is tevens verkrijgbaar met een inhoud van 200 Capsules.

Dosering

Dagelijks 1 tot 2 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

De capsules hebben een karakteristieke geur. Sommige mensen kunnen lichte misselijkheid ervaren na het gebruik van Griffonia simplicifolia. Dit is een snel voorbijgaand verschijnsel en kan worden voorkomen door de dosering langzaam op te bouwen.

Waarschuwingen
Voorzichtigheid is geboden bij gebruik van medicatie die de beschikbaarheid van serotonine vergroot aangezien dit product de werking van deze geneesmiddelen kan versterken. Raadpleeg hiervoor een deskundige. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Griffonia simplicifolia semen (gestandaardiseerd)

500 mg

Ingrediënten
Slaapmutsjeskruid (Griffonia simplicifolia extract), capsulewand (cellulose (HPMC)), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Allergenen informatie
Gegarandeerd vrij van conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose.

Etiket Vragen & Antwoorden
Kan ik dit middel gelijktijdig gebruiken met antidepressiva?

Daar griffioenzaad invloed heeft op de gemoedstoestand wordt aangeraden eerst overleg te plegen met uw huisarts alvorens een dergelijk middel te proberen. De kans is groot dat er een interactie optreed.

Wat is de dosering van dit product?

Dagelijks 1 tot 2 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Sommige mensen kunnen lichte misselijkheid ervaren na het gebruik van Griffonia simplicifolia. Dit is een snel voorgaand verschijnsel en kan worden voorkomen door de dosering langzaam op te bouwen.

Wat is de allergie informatie van dit product?

Dit product is gegarandeerd vrij van: mais, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist