DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Duurzaamheid bij DeOnlineDrogist.nl

Duurzame keuzes maken is belangrijk voor het welzijn van het milieu. Bij DeOnlineDrogist.nl maken we daarom steeds meer bewuste keuzes. Het logistieke proces proberen we zo duurzaam mogelijk te laten verlopen en we helpen onze klanten graag met het maken van een bewuste keuze tijdens het online winkelen.

Logistieke proces bij DeOnlineDrogist.nl

Het inpakken en verzenden van een pakketje heeft impact op het milieu. Daarom maken we bij DeOnlineDrogist.nl sinds eind 2019 gebruik van twee speciale inpakmachines. Deze machines snijden de doos in tot de hoogte van het hoogste product dat in uw pakketje zit. Daarna wordt de doos ingevouwen en de deksel eroverheen gelijmd en gevouwen. Dit zorgt ervoor dat uw producten in een sterke doos stevig verpakt worden, zonder te veel karton te gebruiken. Doordat de dozen worden ingesneden is er daarnaast geen milieuonvriendelijk plastic opvulmateriaal meer nodig en worden de producten op een duurzame manier beschermd tijdens het vervoer. Om in het inpakproces nog meer papier te besparen, worden bovendien de orderformulieren en de pakbonnen in één formulier verwerkt zodat er minder geprint hoeft te worden.

Het vervoer van de bestellingen

Het op maat maken van de dozen van de bestellingen zorgt er ook voor dat er minder lucht wordt vervoerd door de vrachtwagens. Dat betekent dat er meer transportruimte overblijft en vrachtwagens meer kunnen laden, waardoor er minder vrachtvervoer op de weg is en dus minder Co2 uitstoot.

Alle bestellingen van DeOnlineDrogist.nl worden verstuurd met PostNL, dit doen zij zoveel mogelijk groen, schoon en milieuvriendelijk. Zo worden er groen gas en elektrische voertuigen ingezet en worden sommige pakketjes op een elektrische fiets bezorgd. Bovendien kunt u zelf kiezen om uw pakketje op te halen bij een van de vele PostNL punten in Nederland. De same day delivery bestellingen (voor 11:00 bestellen dezelfde dag in huis) bij DeOnlineDrogist.nl worden verstuurd door Trunkrs. Ook Trunkrs bezorgt uw pakketje zo duurzaam mogelijk, ze bezorgen door heel Amsterdam met elektrische voertuigen en hebben de ambitie om het elektrisch bezorgen door te voeren naar heel Nederland.

Het assortiment van DeOnlineDrogist.nl

We helpen onze klanten graag met het maken van een bewuste keuze. Daarom kunt u bij DeOnlineDrogist.nl diverse biologische, plantaardige en duurzame merken vinden. Dit aanbod breiden wij graag uit. Daarnaast kunt u onze duurzaamheidpagina raadplegen als u op zoek bent naar ‘groene’ producten en hulp wilt bij uw keuze.

Lees meer

vrouw close up oor met bloem

Tips om uw oorhygiëne in balans te houden

Lees meer
baby in bed

Waarom voor ecologische luiers kiezen?

Lees meer
vrouw zit aan aanrecht met groente

Vegan voedingssupplementen

Lees meer
stelletje op bed

Vegan condooms

Lees meer

Duurzame producten

Lees meer

Duurzaam tandenpoetsen

Lees meer
Kiest u voor zonbescherming die oceaanvriendelijk is?

Oceaanvriendelijke zonbescherming

Lees meer
 
1  2  3  4