Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.459 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Energie (vermoeidheid)>Ginseng>Russische ginseng

Arkocaps Russische Ginseng Capsules 45CP

Verbetert de concentratie

Korting 15%
10,80 9,18
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001033
  • Op voorraad:  20  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Russische Ginseng bevat per capsule 242.5 mg poeder van de wortel van de Eleutherococcus Senticosus (Russische- of Siberische Ginseng). Russische Ginseng heeft de kracht om de geestelijke vermoeidheid te herstellen, de weerstand te verhogen en het herstel na fysieke inspanningen te verbeteren. Deze herstellende eigenschappen zorgen er tevens voor dat de concentratie in het algemeen aanzienlijk verbetert.

De wortel van deze stekelige struik komt veel voor in Siberië en wordt gezien als adaptogene kruid. Dit betekent dat het 't aanpassingsvermogen van het lichaam (in bijvoorbeeld situaties van stress) verbetert.

Het omhulsel van de Arkocaps Russische Ginseng capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
’s Morgens en ‘s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Eleutherococcus senticosus (Rupr. ex Maxim.) Maxim.). In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Russische Ginseng alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Russische Ginseng dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 242,5 mg van de wortel van de Eleutherococcus senticosus.

Ingrediënten

Russische Ginseng wortelpoeder (Eleutherococcus senticosus (Rupr. ex Maxim.) Maxim.). Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Russische Ginseng Capsules 45CP?

Meer uit ons assortiment