DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Linn Diclofenac 2,32% Extra Sterk Gel 100GR
Linn Diclofenac 2,32% Extra Sterk Gel 100GR
Linn Diclofenac 2,32% Extra Sterk Gel 100GR1
Linn Diclofenac 2,32% Extra Sterk Gel 100GR2
Linn Diclofenac 2,32% Extra Sterk Gel 100GR3
Linn Diclofenac 2,32% Extra Sterk Gel 100GR4

Linn Diclofenac 2,32% Extra Sterk Gel 100GR

12,99
 • Merk: Linn
 • Inhoud: 100GR
 • EAN: 8718274580488
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Te gebruiken bij de behandeling van lichte tot matige pijn in verband met spier- en gewrichtsblessures

Algemeen
Linn Diclofenac 2,32% Extra Sterk Gel (100 gram) bevat de werkzame stof diclofenac, die bij de groep geneesmiddelen hoort die niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s) worden genoemd. Diclofenac verlicht de pijn en heeft een ontstekingsremmende werking. Diclofenac Linn 2,32% extra sterk, gel wordt gebruikt bij de behandeling van lichte tot matige pijn in verband met spier- en gewrichtsblessures, zoals sportblessures. Diclofenac Linn 2,32% extra sterk, gel is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de huid.

Dosering
2 tot 4 g (5 tot 10 cm gel) 2 maal per dag aanbrengen. Gebruik niet meer dan 8 g per dag. Neem contact op met een arts als de symptomen verergeren of niet binnen 7 dagen verbeteren. De behandeling mag niet langer duren dan 14 dagen tenzij aanbevolen door een arts. Deze gel mag alleen op de huid worden gebruikt, ag niet worden gebruikt op open wonden, eczeem, acne of een geïnfecteerde huid. Gebruik niet meer gel dan aanbevolen of gedurende een lange tijd aangezien het risico op bijwerkingen kan toenemen. Niet in de mond of op slijmvliezen gebruiken.

Hoe te gebruiken?
 1. Voor het eerste gebruik: verwijder de verzegeling met behulp van het puntje op de achterkant van de schroefdop.
 2. Masseer de gel zachtjes in de huid op het pijnlijke of gezwollen gebied. U kan een licht verkoelend gevoel ervaren wanneer de gel wordt in gemasseerd.
 3. Veeg de overtollige gel van uw handen met absorberend papier (bijv. keukenpapier) of een vochtig doekje en was vervolgens uw handen om onbedoeld contact met de mond of ogen te voorkomen, tenzij uw handen de te behandelen plek zijn. Het absorberende papier of het vochtige doekje moeten na gebruik in de afvalbak worden weggegooid


Ingrediënten

De werkzame stof in dit medicijn is: diclofenac diethylamine. De hulpstoffen in dit medicijn zijn: butylhydroxytolueen, carbomeer, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, vloeibare paraffine, macrogolcetostearylether, oleylalcohol, propyleenglycol, parfum en gezuiverd water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Voor dit geneesmiddel zijn er geen speciale bewaarcondities. Gebruik dit medicijn niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die vindt u op de doos na EXP. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Spoel medicijnen niet door de gootsteen of de wc en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met medicijnen moet doen die u niet meer gebruikt. Als u medicijnen op de juiste manier afvoert, worden ze op een juiste manier vernietigd en komen ze niet in het milieu terecht.

Neem contact op met uw arts voordat u dit medicijn gebruikt, als u last heeft van een verminderde nier-, hart-, leverfunctie of van een maagzweer. Diclofenac Linn 2,32% extra sterk, gel mag niet worden gebruikt op open wonden, eczeem, acne of een geïnfecteerde huid. Gebruik niet meer gel dan aanbevolen of gedurende een lange tijd aangezien het risico op bijwerkingen kan toenemen. Diclofenac Linn 2,32% extra sterk, gel is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de huid. Niet in de mond of op slijmvliezen gebruiken. Diclofenac Linn 2,32% extra sterk, gel mag nooit worden ingeslikt. Voorkom dat u Diclofenac Linn 2,32% extra sterk, gel in uw ogen krijgt. Als dit gebeurt, spoel uw ogen dan zorgvuldig met schoon water. Neem contact op met uw arts of apotheker als de symptomen blijven bestaan. Was uw handen na gebruik (behalve als dit het te behandelen gebied is) om onbedoeld contact met mond en ogen te voorkomen. Gebruik Diclofenac Linn 2,32% extra sterk, gel niet met luchtdicht verband. Bij verstuiking kan het gewricht worden ondersteund met een verband, maar de inzwachteling mag niet zo strak zijn dat de bloedcirculatie wordt gestopt. Vermijd direct zonlicht en zonnebanken tijdens de behandeling en 2 weken daarna, bijv. door het behandelde gebied met kleding te bedekken. Stop de behandeling als huiduitslag optreedt.

Meer uit ons assortiment:

 • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

  Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

  1,49
 • Sanias Diclofenac Kalium 12.5mg 20ST

  Sanias Diclofenac Kalium 12.5mg | 20ST

  4,10
 • Gratis verzending Pharma Nord BioActive Uniqinol 100mg Capsules 150CP

  Pharma Nord BioActive Uniqinol 100mg Ca... | 150CP

  -41%
  79,13
  133,63
 • Leidapharm Ibuprofen 400mg Tabletten 20TB

  Leidapharm Ibuprofen 400mg Tabletten | 20TB

  2,09
 • Leidapharm Neusspray Xylometazoline HCl 1 mg/ml 10ML

  Leidapharm Neusspray Xylometazoline HC... | 10ML

  3,49

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist