Bestel nu
0
€ 0,00
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Tarwekiemolie + Vitamine E Capsules 100CP
A.Vogel Tarwekiemolie + Vitamine E Capsules 100CP
A.Vogel Tarwekiemolie + Vitamine E Capsules 100CP 1
A.Vogel Tarwekiemolie + Vitamine E Capsules 100CP 2
A.Vogel Tarwekiemolie + Vitamine E Capsules 100CP 3
A.Vogel Tarwekiemolie + Vitamine E Capsules 100CP 4
A.Vogel Tarwekiemolie + Vitamine E Capsules 100CP 5

×

of

A.Vogel Tarwekiemolie + Vitamine E Capsules 100CP

2 reviews

Korting 20%
10,99 8,80
 • Merk: A.Vogel
 • Inhoud: 100CP
 • EAN: 8711596024388
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Met natuurlijke vitamine E dat helpt gezonde cellen en weefsels te beschermen

Algemeen
A.Vogel Tarwekiemolie + Vitamine E capsules is een vitamine preparaat en bevat de natuurlijke vitamine E in combinatie met tarwekiemolie. Vitamine E helpt gezonde cellen en weefsels te beschermen. Daarnaast is tarwekiemolie rijk aan onder andere olie- en linoleenzuur, vitamine B-complex, ijzer en magnesium. A.Vogel Tarwekiemolie wordt koudgeperst en bevat 15,5 mg vitamine E per twee capsules (129% van de ADH).

Dosering
2x per dag 1 capsule, met wat vloeistof innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Samenstelling
Een dagdosering van 2 capsules bevat 15 mg vitamine E (= 125% RI).

Ingrediënten

Tarwekiemolie (Triticum vulgare); geleermiddel (glycerol); gelatine; natuurlijke vitamine E (D-?-tocopherol).

Allergenen informatie
Kan sporen bevatten van gluten.

Bevat Tarwe en Haver

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Vragen & Antwoorden
Na welk tijdsperiode moet ik mezelf fitter gaan voelen?

Het duurt ongeveer enige weken voordat u de werking zult merken. Voor directe energie kunt beter een product nemen op basis van Ginseng (of eventueel Q10 voordat dit aanslaat duurt echter wel wat langer). Zoals bijvoorbeeld AOV Panax Ginseng GE. Lees voor gebruik wel even de bijsluiter.

 

Is tarwekiemolie ook goed voor de vruchtbaarheid?

Het is vooral vanwege de hoge concentratie aan vitamine E in tarwekiemolie is dat het wordt aanbevolen voor verhoogde vruchtbaarheid en dus goed is om zwanger te worden. Vitamine E reguleert namelijk o.a. de functie van de eierstokken. Ook bij mannen is een normale functie van de geslachtsklieren van deze vitamine afhankelijk. Het bevordert dus de vruchtbaarheid bij man en vrouw en is kan bevordelijk helpen bij impotentie.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur vor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Mag ik meerdere producten van A. Vogel tegelijk innemen?

Ja, het is in het algemeen mogelijk om meerdere verschillende homeopathische geneesmiddelen en/of gezondheidsproducten tegelijkertijd in te nemen. Bij twijfel is het raadzaam uw arts of apotheker om advies te vragen.

Is dit product te gebruiken naast mijn medicijnen?

De meeste homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel zijn naast uw medicatie te gebruiken. Lees daartoe de bijsluiter altijd zorgvuldig door. Daarin staat namelijk altijd duidelijk aangegeven of u het homeopathische geneesmiddel wel of niet naast een medicijn mag gebruiken. Er zijn een paar uitzonderingen, zoals het homeopathische geneesmiddel Hypericum ø. Hierin is sint-janskruid verwerkt, dat interacties kan hebben met bijvoorbeeld bloedverdunners en de anticonceptiepil. Het is overigens altijd verstandig uw arts te informeren welke middelen u gebruikt.

Wat is de allergie informatie van dit product?

De meeste producten van A.Vogel (zowel homeopathische geneesmiddelen als gezondheidsproducten) zijn door TNO getest en zijn glutenvrij. De Bambu koffie en A.Vogel Vitaalextract bevatten mogelijk wel gluten en daarom raden we het gebruik door coeliakiepatiënten af.
De meeste tabletten bevatten lactose. Mensen met een lactose-intolerantie (koemelk-allergie) kunnen daarom beter de druppels van A.Vogel gebruiken.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Hoe lang moet ik dit product blijven innemen?

In het algemeen geldt dat u, zodra de klachten afnemen, de dosis geleidelijk kunt afbouwen. Maar natuurlijk hangt dit af van de aard van het homeopathische geneesmiddel en de klachten waarvoor u het gebruikt. Bij het ene geneesmiddel stopt u zodra de klacht verdwenen is (bij hoest bijvoorbeeld). Het andere geneesmiddel gebruikt u juist over een langere periode (bijvoorbeeld bij overgangsklachten of gewrichtsklachten). Echinaforce druppels – te gebruiken bij onvoldoende weerstand – zou u bijvoorbeeld ook alleen in kunnen nemen als de ‘r’ in de maand is.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Reviews(2)

9/10 op basis van 2 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

 • 5 sterren

  1 reviews
 • 4 sterren

  1 reviews
 • 3 sterren

 • 2 sterren

 • 1 sterren

8/10

Tim Snoek

9 september 2019

Werkt uitstekend!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Anneke Haagsma

28 augustus 2019

Prima produkt, voelde me beter!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist