Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Supplement - bestanddeel>Probiotica

A.Vogel Aciforce Probioticum Sachets 7ST

Bacteriën die van nature in de darm voorkomen

9,99
  • Merk:  A.Vogel 
  • Inhoud: 7ST
  • EAN: 8711596579987
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld: maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Aciforce Probioticum Sachets is een product dat valt onder de zogenaamde probiotica. Dit probioticum is een supplement met drie miljard bacteriën per dosering.

- Probioticum met drie miljard bacteriën per dosering
- Met Bifidobacterium bifidum, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis
- Ook geschikt voor baby's en kinderen

Dosering
1 sachet (= 3 gram) per dag. In lauwwarm water oplossen en voor de maaltijd innemen, bij voorkeur ’s ochtends op een nuchtere maag. Aciforce is ook geschikt voor baby’s en kinderen. Ons advies is om uw kind een half uur voor de eerste maaltijd de helft van een sachet te geven. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Gebruiksinhoud: 7 dagen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Aciforce Probioticum kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van voedingssupplementen tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Ingredienten
Ingrediënten
Vulstof (gehydrolyseerd maïszetmeel, microkristallijne cellulose); bacteriestammen (Bifidobacterium bifidum, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis); iep (Ulmus fulva); enzymen. De inhoud van een zakje bevat ongeveer 3 x 109 actieve kiemen.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Aciforce Probioticum Sachets 7ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100