Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Orthomoleculair

Vitals PeaPlex Capsules 90CP

Supplement met palmitoylethanolamide en vitamine B complex

Korting 25%
75,00 56,25
  • Merk:  Vitals
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8716717003075
  • Op voorraad:  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Vitals PeaPlex Capsules is een supplement met palmitoylethanolamide, aangevuld met een vitamine B complex. Palmitoylethanolamide (PEA, spreek uit als peejaa) is een lichaamseigen stof die in de cel aangemaakt kan worden als reactie op bepaalde prikkels, zoals de aanwezigheid van vrije radicalen. Ook bevat voedsel kleine hoeveelheden van deze stof, met name eieren, pinda’s, soja, (orgaan) vlees en vis. De werking van PEA is in de jaren 90 ontdekt door Nobelprijswinnares Rita Levi-Montalcini. Sinds die tijd zijn er vele onderzoeken gedaan met PEA en is er gaandeweg meer bekend geworden over het werkingsmechanisme. Er bestaan meer dan 300 wetenschappelijke publicaties over deze stof.

PeaPlex® bevat het gepatenteerde PeaPure® aangevuld met een vitamine B-complex, met name voor mensen die nog geen multivitamine of B-complex preparaat gebruiken. Een voordeel van het gecombineerd innemen van PEA en B-vitaminen in één product, is dat het meer gebruiksgemak geeft.

Dosering
Gedurende de eerste twee maanden driemaal daags een capsule bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. De dagdosering kan ook in twee keer ingenomen worden (bijvoorbeeld in de ochtend twee capsules en ’s avonds een capsule). Houd u aan de aanbevolen dosering.

Gebruikers van PeaPlex merken meestal verbetering in de eerste weken van het gebruik. Pas na twee maanden consequent gebruik kan de werking van PeaPlex goed beoordeeld worden. Vanaf dat moment wordt duidelijk of langer gebruik zinvol is. Wanneer na twee maanden het gewenste effect bereikt is, kan de dosering in veel gevallen worden verlaagd naar tweemaal daags een capsule.

Vanaf vier maanden kunt u overwegen om:
- door te gaan met de inname van tweemaal daags een capsule
- de inname terug te brengen tot eenmaal daags een capsule
- de inname te beëindigen
Indien het resultaat na het verlagen van de dosering afneemt, wordt geadviseerd om de dosering weer te verhogen tot twee- of driemaal daags een capsule.

Uiteraard bevat PeaPlex uitsluitend PEA met het PEA-opt® keurmerk, dat geproduceerd wordt volgens een gepatenteerd productieproces. Dit zorgt ervoor dat het product een unieke verhouding bevat van PEA-deeltjes met een verschillende grootte (verkleinde, verfijnde en ultra-verfijnde deeltjes). Palmitoylethanolamide dat niet op deze speciale manier behandeld is, kan moeilijk opneembaar zijn voor het lichaam en daardoor minder werkzaam. PEA-producten met het PEA-opt® keurmerk bevatten gegarandeerd palmitoylethanolamide met de hoogste zuiverheid en kwaliteit, en een optimale opneembaarheid. Elke batch PEA gebruikt voor PeaPlex wordt geanalyseerd op kwaliteit en zuiverheid in een onafhankelijk laboratorium.

Ingredienten

Samenstelling per 3 capsules

(dagdosering:) % ADH
Palmitoylethanolamide (PeaPure®) 1200 mg -
Vitamine B1 (thiamine-HCL) 1,7 mg 150
Vitamine B2 (riboflavine) 2,1 mg 150
Vitamine B3 (niacinamide) 24 mg 150
Vitamine B5 (calcium-d-pantothenaat) 9 mg 150
Vitamine B6 (pyridoxine-HCL) 2,1 mg 150
Foliumzuur (foliumzuur) 300 mcg 150
Vitamine B12 (cyanocobalamine) 75 mcg 150
Biotine 3,8 mcg 150

Hulpstoffen:
Dicalciumfosfaat; hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)

Allergenen Informatie
Vrij van gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals PeaPlex Capsules 90CP?

Meer uit ons assortiment