Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine c

Vitakruid Gebufferde Vitamine C Vega-Capsules 150CP

Betere opname in het lichaam en krachtiger werking dan gewone vitamine C door de uitgebalanceerde samenstelling.

33,42
  • Merk:  Vitakruid 
  • Inhoud: 150CP
  • EAN: 8717438690049
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Gewone vitamine C als ascorbine zuur is de zure vorm van vitamine C en kan bij hogere doseringen het maag- darmkanaal irriteren. Gebufferde Vitamine C van VitaKruid koppelt daarentegen calcium en magnesium aan ascorbinezuur waardoor er ascorbaten (zouten) ontstaan in plaats van ascorbinezuur. Door de combinatie is deze vorm van vitamine C vriendelijker voor de maag en beter opneembaar. Bovendien, tijdens het opname proces in het lichaam komen calcium en magnesium vrij waardoor de gunstig invloed van de vitamine ondersteunt word.
Maar er is meer. Deze formule bestaat niet alleen uit gebufferde vitamine C. Er zijn belangrijke nutriënten toegevoegd om het positieve effect van vitamine C te ondersteunen.
Stoffen die ieder voor zich ook weer een extra functie hebben bij het stimuleren van het immuunsysteem.

De voordelen van gebufferde vitamine C met toegevoegde nutriënten zijn:
Door de buffering van de vitamine C wordt de zuurgraad constant gehouden.
De toegevoegde mineralen ondersteunen het afweersysteem.
Toevoeging van OPC die voor het behoud van sterke vaatwanden en OPC is een waardevol anti-oxidant. Quercetine ondersteunt het positief effect van vitamine C en is goed wanneer er pollen in de lucht zijn. L-gluthation is een belangrijk antioxidant en ondersteunt de reinigende werking van de lever. Mangaan draagt bij tot de instandhouding van gezonde botten en de bescherming van gezonde weefsels en cellen. Zink is betrokken bij meer dan 80 enzymreacties in het lichaam en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
Koper draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, bindweefsel, zenuwweefsel, huid en is betrokken bij het transport van ijzer in het lichaam.

Dosering
Neem 1 tot 6 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur voor of tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C). Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts.
Ingredienten
Samenstelling per dosering van 1 capsule

 

 

RI*

Vitamine C (calcium/magnesium ascorbaat)

711 mg

711 mg

Calcium (ascorbaat)

40 mg

5%

Koper (gluconaat)

0,7 mg

-

Magnesium (ascorbaat)

40 mg

13%

Mangaan (citraat)

1,5 mg

75%

Zink (citraat)

7 mg

70%

Gereduceerd L-gluthation

7 mg

-

OPC (druivenpitextract 95%)

40 mg

-

Quercetine

10 mg

-

Ingrediënten
Calcium (L-ascorbaat), Magnesium (L-ascorbaat), hypromellose (capsule), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), kiezelzuur (antiklontermiddel), OPC (Grapeseed extract), Zink (citraat), silicium dioxide (vulmiddel), Quercetine, L-Glutathion, Mangaan (citraat), Koper (gluconaat).

Allergenen informatie
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Vragen & Antwoorden
Wat is het verschil tussen gewone en gebufferde vitamine c?

Het belangrijkste verschil is dat de gebufferde vitamine C ontzuurd is. Hierdoor heeft u geen mineralenverlies en is het mild voor maag en darmen. Bovendien zit er in de gebufferde vitamine C van Vitakruid een aantal stoffen voor een extra werking van de vitamine C. Met name de OPC heeft een enorme toegevoegde waarde voor de vaatwanden en het collageen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitakruid Gebufferde Vitamine C Vega-Capsules 150CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100