DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Vascusan Cardioflor Tabletten 150TB
Vascusan Cardioflor Tabletten 150TB

Vascusan Cardioflor Tabletten 150TB

15% korting
43,6051,42
  • Merk: Vascusan
  • Inhoud: 150TB
  • EAN: 8717306560207
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Wordt speciaal voor u besteld

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Laat het leven stromen

Algemeen
Onder de originele merknaam Vascusan wordt uitsluitend de bloedvaten reinigende formule in de handel gebracht ontwikkeld door ondergetekende in de Donsbach Universiteit.
Vascusan is kosher en vrij van dierlijke ingredienten, Vascusan is het meest uitgebalanceerde voedingssupplement voor een optimale circulatie, Vascusan houdt de bloedvaten
soepel en versterkt de levenskracht, Vascusan activeert het afweersysteem en stimuleert de zelfreinigende werking van het lichaam, Vascusan laat het leven stromen!
Onlangs zijn een aantal ingredienten en hulpstoffen van Vascusan aangepast. Door deze vernieuwing zijn de ingredienten volgens de nieuwste inzichten optimaal opneembaar door het lichaam.
De formule voldoet nu aan de uiterst strenge Kosher- en aan de GMP-normen. Door de veranderingen zijn de kleur en de smaak van de tablet ook veranderd. Hieronder treft u een compacte opsomming
aan de veranderingen: De mineralen zijn nu cheleerde mineralen, d.w.z. de mineralen worden gebonden aan aminozuren (nl. alanine, arginine, cystine, glutaminezuur, proline, serine, tryptofaan, thyrosine en valine).
Deze organische verbindingen (of aminozuur-chelaten) worden veruit het beste opgenomen doordat ons lichaam het aminozuur herkent. Het verschil tussen lichaamseigen (organische) verbindingen en lichaamsvreemde (anorganische) verbindingen is
grotendeels bepalend voor de kwaliteit van mineraalsupplement. Het provitamine A (of beta-caroteen) en vitamine E (acetaat vorm) die in de formule gebruikt worden, zijn de natuurlijke vormen. Deze zijn beter opneembaar door het lichaam.
Natuurlijke vitamine E is biologisch gezien 35% effectiever dan synthetische vitamine E en de natuurlijke vorm is in hoge doseringen nog steeds veilig. De vitamine C die in de formule gebruikt wordt is de gebufferde Ca/Mg verbinding en wordt
tweemaal zo snel opgenomen en ook tweemaal zo lang vastgehouden in vergelijking tot normale vitamine C. Deze gebufferde vorm zorgt niet voor maagirritatie en gasvorming. Het coenzym Q10 is geemulsifieerd met lecithine wat de opneembaarheid sterk verhoogt.
Vascusan wordt nu bereid volgens de Kosher-normen. Dit betekent o.a. dat voor de hulpstoffen plantaardig magnesiumstearaat gebruikt wordt (normaliter is dit van goedkopere, dierlijke oorsprong). Ook de microcristallijne cellulose is nu volgens Kosher van
zeer zuivere oorsprong. Een voordeel van Kosher is, is dat alles van plantaardige oorsprong is en daarmee wordt de opname van de nutrienten uit het supplement geoptimaliseerd. De nieuwe Vascusan is nu vrij van lactose, suiker, zout, zetmeel, gist, tarwe, synthetische kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Dit kwaliteitsproduct bevat geen allergenen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Pistolet 3ST

    Healthy Bakers Low Carb Pistolet | 3ST

    -25%
    2,25
    2,99
  • Bambo Nature Babydoekjes 80ST

    Bambo Nature Babydoekjes | 80ST

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -10%
    2,96
    3,29
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99