shopping awards persoonlijke verzorging 2023
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
Udos Choice Ultimate Oil Blend Capsules 90CP
Udos Choice Ultimate Oil Blend Capsules 90CP

Udos Choice Ultimate Oil Blend Capsules 90CP

22,48
  • Merk: Udos Choice
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 0061998015803
  • NUT-nummer: PL_AS 1120/38
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  18  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

De zuiverste in zijn soort.

Algemeen

Udos Choice Ultimate Oil Blend bevat een bijzondere combinatie van verse en ongeraffineerde biologische oliën, als onder andere lijnzaad-, zonnebloem- en sesamolie. Deze oliën hebben een speciale verhouding van de vetzuren 3, 6 en 9. De vetzuren Omega 3 en 6 kunnen niet zelf door het lichaam worden aangemaakt en dienen daarom te worden ingenomen via voeding. Omega 3 (Alfa-linoleenzuur) en Omega 6 (linolzuur) hebben een positieve invloed op de instandhouding van de normale cholesterolgehalten in het bloed. De overige ingrediënten van Udos Choice Ultimate Oil Blend zijn teunisbloemolie, olie uit havervlokken en rijstkorrels, lechitine, triglyceriden met middellange ketens en vitamine E.

De meest ervaren persoon op het gebied van oliën en vetten is Dr. Udo Erasmus, hoogleraar in Vancouver en al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in oliën.Iedereen weet dat Udo’s Oil altijd nummer 1 geweest is in zijn soort, niet alleen qua bekendheid maar ook qua zuiverheid. De meest recente laboratorium analyses wijzen uit dat Udo’s Choice, in vergelijking met vele andere oliën, als zuiverste product uit de test komt. Dit is het resultaat van de door Udo Erasmus doorgevoerde kwaliteitsverbeteringen en studies m.b.t. de werking van Udo’s Choice Ultimate oil blend.

Dosering

Dagelijks 3 maal per dag 2 of 3 capsules met maaltijden innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Lijnzaadolie, zonnebloemolie, sesamolie, kokosnootolie, teunisbloemolie (13 mg glz/ 15 ml), soja lecithine (zonder ggo), rijstkiem- en haverolie, tocoferolen, tocotrienols, glycerine, water, gemodificeerd zetmeel, carrageen, sodium carbonate, caramel. 

De oliën in deze melange verstrekken diverse vetzuren met een 2:1:1 verhouding van omega 3, 6 en 9 in een vegetarische capsule die sint-jansbrood bevat.

Allergenen informatie
Bevat sesam en soja.

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist