Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Udos Choice Ultimate Oil Blend 500ML
Udos Choice Ultimate Oil Blend 500ML

Udos Choice Ultimate Oil Blend 500ML

28,02
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Uitzonderlijke combinatie van nutritionele, ongeraffineerde oliën met ALA.

Algemeen
Udos Choice Ultimate Oil Blend bevat een bijzondere combinatie van verse en ongeraffineerde biologische oliën, als onder andere lijnzaad-, zonnebloem- en sesamolie. Deze oliën hebben een speciale verhouding van de vetzuren 3, 6 en 9. De vetzuren Omega 3 en 6 kunnen niet zelf door het lichaam worden aangemaakt en dient daarom te worden ingenomen via voeding. Omega 3 (Alfa-linoleenzuur) en Omega 6 (linolzuur) hebben een positieve invloed op de instandhouding van de normale cholesterolgehalten in het bloed. De overige ingrediënten van Udos Choice
Ultimate Oil Blend zijn teunisbloemolie, olie uit havervlokken en rijstkorrels, lechitine, triglyceriden met middellange ketens en vitamine E.

De meest ervaren persoon op het gebied van oliën en vetten is Dr. Udo Erasmus, hoogleraar in Vancouver en al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in oliën.Iedereen weet dat Udo’s Oil altijd nummer 1 geweest is in zijn soort, niet alleen qua bekendheid maar ook qua zuiverheid. De meest recente laboratorium analyses wijzen uit dat Udo’s Choice, in vergelijking met vele andere oliën, als zuiverste product uit de test komt. Dit is het resultaat van de door Udo Erasmus doorgevoerde kwaliteitsverbeteringen en studies m.b.t. de werking van Udo’s Choice Ultimate oil blend.

Udos Choice Ultimate Oil Blend is ook verkrijgbaar als capsules.

Dosering

Begin met één eetlepel (15ml) per dag bij de maaltijd en vermeerder de hoeveelheid geleidelijk aan totdat u één eetlepel per 50 kg gewicht per dag inneemt. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Voor kinderen:
LeeftijdHoeveelheid
0 – 1 jaar (tot 9 kg) 2 x 2.5 ml
1 – 3 jaar 2 x 5 ml
3 – 10 jaar 15 ml
10 jaar en ouder 2 x 15 ml

De Ultimate Oil Blend kan gebruikt worden in alle voedingsmiddelen, zowel in koude, warme als hete gerechten (wel eerst van het vuur nemen). Wordt vaak gebruikt in fruit- of groentesalades, proteïnedrankjes, yoghurt, appelmoes en sappen.

Tip! Doe wat olie op gestoomde groenten, rijst of pasta, op gebakken of gepureerde aardappelen. U kunt het ook toevoegen aan uw soepen (na het koken) of Meng de olie met extra vierge olijfolie in bijvoorbeeld hummus of taboulé of in een dipsausje met balsamico azijn of Voeg de olie toe aan verse vruchtensappen samen met Udos Choice Beyond Greens voor een voedzame maaltijdvervanger.
Ingrediënten

Samenstelling
lijn(vlas)zaadolie*, zonnebloemolie*, sesamolie*, kokosnootolie* (bron van middellange vetzuurketens), teunisbloemolie* (13 mg GLZ/15 ml), soja lecithine (zonder GGO), rijstkiemolie, haverolie, vitamine E

* van gegarandeerd biologische teelt

Allergenen informatie

Bevat sesam en soja.

Waarschuwingen

De olie niet gebruiken om te frituren, te bakken of te koken met hoge temperatuur. Een ongeopende fles kan in de koelkast tot zes maanden bewaard worden en tot twee jaar in de diepvriezer (olie krimpt wanneer het ingevroren wordt, het flesje zal niet breken). Eens geopend, 4-6 weken houdbaar, koel bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist