Vanwege de drukte door Black Friday bij ons en de pakketbezorgers, kan de levertijd van uw bestelling vertraging oplopen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Testjezelf.nu Multicheck Glucose Teststrips 25ST
Testjezelf.nu Multicheck Glucose Teststrips 25ST

Testjezelf.nu Multicheck Glucose Teststrips 25ST

10% korting
13,84Adviesprijs15,37
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  22  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Zelf uw glucose en cholesterol meten

Algemeen
U wilt af en toe uw glucose meten (en uw cholesterol) maar daar niet teveel voor betalen of strips hoeven weg te gooien? Gebruik dan de Multicheck Glucose Teststrips. Deze strips zijn bestemd voor de gecombineerde Multicheck Cholesterol- en Glucosemeter. Met deze unieke meter kunt u niet alleen betrouwbaar uw glucose meten, maar ook (belangrijk voor diabetici) regelmatig uw cholesterol.

De Multicheck glucose strips worden verkocht per 25 inclusief handige code sleutel. Iedere verpakking bloedsuikerstrips is voorzien van een codesleutel. Deze sleutel garandeert een exacte meting. De sleutel is een extra controle op de juiste werking van de teststrip. Door de codesleutel wordt de strip automatisch herkend, vervolgens weet u binnen slechts 6 seconden uw glucose waarde. De strip heeft een zeer kleine bloeddruppel nodig. Klinische onderzoeken tonen aan dat de Multicheck glucosestrips zeer betrouwbaar zijn. De waarden komen overeen en zijn vergelijkbaar (plasma kalibratie) met een lab bepaling.

Alleen geschikt voor de Multicheck - Glucose & Cholesterol meter en Multicheck PLUS Glucose, Cholesterol en Hemoglobine meter.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist