Hoofdpagina>Zelftest>Cholesterol test

Testjezelf.nu Multicheck Glucose Teststrips 25ST

Zelf uw glucose en cholesterol meten

15,37
  • Op voorraad:  27  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
U wilt af en toe uw glucose meten (en uw cholesterol) maar daar niet teveel voor betalen of strips hoeven weg te gooien? Gebruik dan de Multicheck Glucose Teststrips. Deze strips zijn bestemd voor de gecombineerde Multicheck Cholesterol- en Glucosemeter. Met deze unieke meter kunt u niet alleen betrouwbaar uw glucose meten, maar ook (belangrijk voor diabetici) regelmatig uw cholesterol.

De Multicheck glucose strips worden verkocht per 25 inclusief handige code sleutel. Iedere verpakking bloedsuikerstrips is voorzien van een codesleutel. Deze sleutel garandeert een exacte meting. De sleutel is een extra controle op de juiste werking van de teststrip. Door de codesleutel wordt de strip automatisch herkend, vervolgens weet u binnen slechts 6 seconden uw glucose waarde. De strip heeft een zeer kleine bloeddruppel nodig. Klinische onderzoeken tonen aan dat de Multicheck glucosestrips zeer betrouwbaar zijn. De waarden komen overeen en zijn vergelijkbaar (plasma kalibratie) met een lab bepaling.

Alleen geschikt voor de Multicheck - Glucose & Cholesterol meter en Multicheck PLUS Glucose, Cholesterol en Hemoglobine meter.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Testjezelf.nu Multicheck Glucose Teststrips 25ST?

Meer uit ons assortiment