DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
TENA Discreet Ultra Mini Plus Inlegkruisjes 24ST
TENA Discreet Ultra Mini Plus Inlegkruisjes 24ST
TENA Discreet Ultra Mini Plus Inlegkruisjes 24ST1

TENA Discreet Ultra Mini Plus Inlegkruisjes 24ST

1 reviews

22% korting
3,083,95
 • Merk: TENA
 • Inhoud: 24ST
 • EAN: 7322540226058
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
 • Dit is een hygiëneproduct. Meer informatie

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Absorbeert beter dan een regulier inlegkruisjes

* Dit betreft een Hygiëne product, geen recht van retour

Algemeen

Speciaal voor vrouwen met enkele druppels urineverlies. TENA Discreet Ultra Mini Plus is een extra lang, zijdezacht en comfortabel inlegkruisje. Verliest u bij lichamelijke activiteiten of terwijl u niest een paar druppels urine? Met dit type inlegverband hoeft u zich geen zorgen te maken over licht urineverlies. Het verband blijft dankzij de plakstrip goed op zijn plaats zitten. Geurtjes zijn verleden tijd door de Fresh Odour Control. Het inlegverband is uitvoerig getest op huidvriendelijkheid. Zo kunt u met een gerust gevoel op stap.

Absorptie van het incontinentiemateriaal

Het inlegkruisje van TENA is geschikt voor licht urineverlies. Doordat het incontinentiemateriaal is voorzien van de microPROTEX™-technologie houdt het direct vocht vast waardoor het niet doorlekt. Het geeft u als vrouw net die extra zekerheid bij lichte incontinentie. Heeft u last van meer dan enkele druppels urineverlies? Dan past TENA Discreet Mini Plus net wat beter bij u.

Waarom TENA Discreet Ultra Mini Plus in plaats van een regulier inlegkruisje?
InlegkruisjesMini Magic, Ultra Mini en Ultra Mini Plus
Kan nat en klam aanvoelenNemen vocht direct op en blijft droog aanvoelen
Kan van plaats verschuivenHeeft een unieke pasvorm en garandeert een discrete aansluiting
Heeft een beperkte absorptiecapaciteitHeeft een optimale absorptie voor een langdurig droog gevoel
Gaat het ontstaan van geurtjes niet tegenVoorkomt het ontstaan van geurtjes dankzij Odour Control
Hoe te gebruiken?

Verbanden van TENA zijn makkelijk te gebruiken. Volg onderstaande stappen om het verband op de juiste manier te plaatsen.

 1. Haal het verband uit de verpakking.
 2. Vouw het verband open en verwijder het afdekpapier op de plakstrip.
 3. Bevestig het product met de plakstrip naar beneden in het midden van nauwsluitend ondergoed. Mocht het incontinentiemateriaal niet goed zitten, dan kunt u het eraf halen en opnieuw vastplakken.
 4. Het inlegkruisje kan het best worden weggegooid in een afvalbak. Niet door het toilet spoelen.

Waarschuwingen

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Vragen & Antwoorden
Hoe werkt de blaas?
Telkens als u eet of drinkt, neemt uw lichaam vocht op. De taak van uw nieren is het filteren van de afvalstoffen uit deze vloeistoffen en het produceren van urine. Die druppelt voordurend vanuit de nieren naar de blaas, die langzaam uitzet. Als de blaas vol is, gaat er een signaal naar de hersenen dat het tijd is om te plassen. Op het toilet geven de hersenen een seintje aan de grote blaasspier, zodat deze samentrekt. Tegelijkertijd ontvangen de ondersteunende spieren (of bekkenbodemspieren) rondom de urinebuis (de afvoerbuis vanuit de blaas) een seintje dat ze moeten ontspannen en de urine lozen.
Hoe vaak legen de meeste mensen hun blaas?
Dat hangt af van verschillende factoren, zoals de lichaamsbouw, leeftijd, voeding en hoeveelheid lichaamsbeweging. Maar gemiddeld vier tot acht keer per dag en soms ook een keer 's nachts.
Is urineverlies alleen iets voor oude mensen?
Eén op de vier vrouwen ouder dan 35 heeft urineverlies. Voor een deel komt dat door de zwangerschap en bevalling. Ook krijgen veel vrouwen tijdens de overgang last van urineverlies. Maar ook jonge meisjes hebben soms urineverlies tijdens het sporten. Daarnaast zijn rokers er gevoelig voor omdat ze vaker hoesten, wat de aandoening kan verergeren. Veel koffie, thee of alcohol drinken, heeft ook een negatieve invloed. Het is het dus niet alleen een kwestie van leeftijd.
Wat kan er aan urineverlies worden gedaan?
De beste manier om urineverlies te voorkomen of te beperken is door de bekkenbodemspieren te versterken.Deze oefeningen hebben het meeste effect als u stressincontinentie hebt. Voor andere soorten incontinentie zijn andere behandelingen mogelijk. We raden u aan dit met uw huisarts te bespreken. Met de juiste behandeling en TENA-bescherming krijgt u snel uw zelfvertrouwen terug.
Helpen oefeningen?
Het goede nieuws is dat deze oefeningen vaak helpen bij stressincontinentie (urineverlies dat optreedt bij hoesten of lachen).
Na een paar weken zou u al resultaat moeten merken. Na zes maanden kunt u zelfs al symptoomvrij zijn als u stressincontinentie heeft! Maar zelfs als u uw blaas niet helemaal onder controle krijgt, moet u toch verbetering zien door de oefeningen.
Helpt het als ik minder drink?
Nee. Als u minder zou gaan drinken, wordt uw urine sterker geconcentreerd. Dat irriteert uw blaas en zorgt ervoor dat u vaker moet plassen. Het is het beste om te blijven drinken zoals u gewend bent, of als u dorst hebt. Te veel drinken is echter ook niet goed, omdat daardoor de blaas zou kunnen uitrekken.
Hoe voorkom ik urineverlies tijdens het vrijen?
Urineverlies tijdens het vrijen komt maar zelden voor. Er is dus geen reden waarom uw urineverlies invloed zou hebben op uw seksleven. Oefeningen voor de bekkenbodemspieren hebben juist een positieve invloed, omdat uw spieren sterker worden. Als u zich zorgen maakt over urineverlies, kunt u van tevoren gaan plassen. Drink ook geen vochtafdrijvende drankjes, zoals frisdrank of koffie als u wilt gaan vrijen, zodat u niet tussendoor hoeft te gaan plassen.
Kan ik ook maandverband gebruiken?
Dat is niet verstandig. Urine is dunner en komt er in een grotere hoeveelheid uit. De afscheiding tijdens de menstruatie is dikker en stroomt langzamer. Het beschermingsproduct voor urineverlies moet dus sneller kunnen absorberen, om natte plekken in uw kleren te voorkomen. De bacteriën in de urine produceren het sterk ruikende ammonia, die niet te camoufleren is met parfum, maar waarvoor een speciale geurbestrijdingstechniek nodig is. De producten van TENA zijn afgestemd op de unieke kenmerken van de urine en houden de gebruiker droog. Daarnaast beschermen ze tegen huidirritatie en infecties en zijn ze geurvrij.
Hoe kan ik dit product het beste wegwerpen?
U mag de TENA-verbanden niet in het toilet gooien. Dit geldt ook voor maandverband en inlegkruisjes. Werp gebruikte verbanden in de vuilnisbak of , indien aanwezig, in een speciale vuilnisbak voor verbanden. Bij de meeste TENA Lady-producten kunt u de plastic verpakking van uw nieuwe verband gebruiken om het oude weg te werpen.
Reviews1 reviews

10/10 op basis van 1 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

 • 5 sterren

  1 reviews
 • 4 sterren

 • 3 sterren

 • 2 sterren

 • 1 sterren

10/10

Johanna

17 februari 2024

Prima product, doet wat het belooft!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Meer uit ons assortiment:

 • Abena Light Premium Extra 3 Inlegverband 10ST

  Abena Light Premium Extra 3 Inleg... | 10ST

  -20%
  2,63
  3,29
 • Canesten Gyno Crème 35GR

  Canesten Gyno Crème | 35GR

  14,99
 • Canesten Canesten Gyno 1 Zachte Capsule 1CP

  Canesten Canesten Gyno 1 Zachte Capsule | 1CP

  16,99
 • TENA Discreet Ultra Mini Inlegkruisjes 28ST

  TENA Discreet Ultra Mini Inlegkr... | 28ST

  -29%
  2,99
  4,19
 • TENA Discreet Mini Plus 20ST

  TENA Discreet Mini Plus | 20ST

  -10%
  4,45
  4,95