DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
TENA Discreet Ultra Mini Inlegkruisjes 28ST
TENA Discreet Ultra Mini Inlegkruisjes 28ST

TENA Discreet Ultra Mini Inlegkruisjes 28ST

19% korting
2,993,70
 • Merk: TENA
 • Inhoud: 28ST
 • EAN: 7310791247649
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
 • Dit is een hygiëneproduct. Meer informatie

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Absorbeert veel beter dan reguliere inlegkruisjes

* Dit betreft een Hygiëne product, geen recht van retour

Algemeen
TENA Discreet Ultra Mini is extra lang voor extra zekerheid. Met drievoudige bescherming is speciaal ontworpen voor maximale discretie. De inlegkruisjes zijn zijdezacht en comfortabel en absorberen veel beter dan reguliere inlegkruisjes. De anatomische pasvorm biedt discrete en effectieve bescherming. De snelle absorptie en de snel drogende toplaag houden u droog. Met Fresh Odour Control zijn ze een perfecte keuze bij het verlies van druppels urine

- Absorbeert veel beter dan reguliere inlegkruisjes
- Dermatologisch getest
- Fresh Odour Control helpt ongewenste geurtjes te voorkomen
- Speciaal ontworpen voor het vrouwelijk lichaam voor een perfecte pasvorm

InlegkruisjesMini Magic, Ultra Mini en Ultra Mini Plus
Kunnen nat en klam aanvoelen.Nemen vocht direct op en blijven droog aanvoelen dankzij de nieuwe Quickdry toplaag.
Kunnen van plaats verschuiven.De unieke pasvorm garandeert een discrete aansluiting op het lichaam.
Beperkte absorptiecapaciteit -moet vaker verschoond worden.Optimale absorptie voor een langer droog gevoel.
Er kunnen geurtjes ontstaan.Odour Control helpt het ontstaan van geurtjes voorkomen.

Vragen & Antwoorden
Hoe werkt de blaas?
Telkens als u eet of drinkt, neemt uw lichaam vocht op. De taak van uw nieren is het filteren van de afvalstoffen uit deze vloeistoffen en het produceren van urine. Die druppelt voordurend vanuit de nieren naar de blaas, die langzaam uitzet. Als de blaas vol is, gaat er een signaal naar de hersenen dat het tijd is om te plassen. Op het toilet geven de hersenen een seintje aan de grote blaasspier, zodat deze samentrekt. Tegelijkertijd ontvangen de ondersteunende spieren (of bekkenbodemspieren) rondom de urinebuis (de afvoerbuis vanuit de blaas) een seintje dat ze moeten ontspannen en de urine lozen.
Hoe vaak legen de meeste mensen hun blaas?
Dat hangt af van verschillende factoren, zoals de lichaamsbouw, leeftijd, voeding en hoeveelheid lichaamsbeweging. Maar gemiddeld vier tot acht keer per dag en soms ook een keer 's nachts.
Is urineverlies alleen iets voor oude mensen?
Eén op de vier vrouwen ouder dan 35 heeft urineverlies. Voor een deel komt dat door de zwangerschap en bevalling. Ook krijgen veel vrouwen tijdens de overgang last van urineverlies. Maar ook jonge meisjes hebben soms urineverlies tijdens het sporten. Daarnaast zijn rokers er gevoelig voor omdat ze vaker hoesten, wat de aandoening kan verergeren. Veel koffie, thee of alcohol drinken, heeft ook een negatieve invloed. Het is het dus niet alleen een kwestie van leeftijd.
Wat kan er aan urineverlies worden gedaan?
De beste manier om urineverlies te voorkomen of te beperken is door de bekkenbodemspieren te versterken.Deze oefeningen hebben het meeste effect als u stressincontinentie hebt. Voor andere soorten incontinentie zijn andere behandelingen mogelijk. We raden u aan dit met uw huisarts te bespreken. Met de juiste behandeling en TENA-bescherming krijgt u snel uw zelfvertrouwen terug.
Helpen oefeningen?
Het goede nieuws is dat deze oefeningen vaak helpen bij stressincontinentie (urineverlies dat optreedt bij hoesten of lachen).
Na een paar weken zou u al resultaat moeten merken. Na zes maanden kunt u zelfs al symptoomvrij zijn als u stressincontinentie heeft! Maar zelfs als u uw blaas niet helemaal onder controle krijgt, moet u toch verbetering zien door de oefeningen.
Helpt het als ik minder drink?
Nee. Als u minder zou gaan drinken, wordt uw urine sterker geconcentreerd. Dat irriteert uw blaas en zorgt ervoor dat u vaker moet plassen. Het is het beste om te blijven drinken zoals u gewend bent, of als u dorst hebt. Te veel drinken is echter ook niet goed, omdat daardoor de blaas zou kunnen uitrekken.
Hoe voorkom ik urineverlies tijdens het vrijen?
Urineverlies tijdens het vrijen komt maar zelden voor. Er is dus geen reden waarom uw urineverlies invloed zou hebben op uw seksleven. Oefeningen voor de bekkenbodemspieren hebben juist een positieve invloed, omdat uw spieren sterker worden. Als u zich zorgen maakt over urineverlies, kunt u van tevoren gaan plassen. Drink ook geen vochtafdrijvende drankjes, zoals frisdrank of koffie als u wilt gaan vrijen, zodat u niet tussendoor hoeft te gaan plassen.
Kan ik ook maandverband gebruiken?
Dat is niet verstandig. Urine is dunner en komt er in een grotere hoeveelheid uit. De afscheiding tijdens de menstruatie is dikker en stroomt langzamer. Het beschermingsproduct voor urineverlies moet dus sneller kunnen absorberen, om natte plekken in uw kleren te voorkomen. De bacteriën in de urine produceren het sterk ruikende ammonia, die niet te camoufleren is met parfum, maar waarvoor een speciale geurbestrijdingstechniek nodig is. De producten van TENA zijn afgestemd op de unieke kenmerken van de urine en houden de gebruiker droog. Daarnaast beschermen ze tegen huidirritatie en infecties en zijn ze geurvrij.
Hoe kan ik dit product het beste wegwerpen?
U mag de TENA-verbanden niet in het toilet gooien. Dit geldt ook voor maandverband en inlegkruisjes. Werp gebruikte verbanden in de vuilnisbak of , indien aanwezig, in een speciale vuilnisbak voor verbanden. Bij de meeste TENA Lady-producten kunt u de plastic verpakking van uw nieuwe verband gebruiken om het oude weg te werpen.

Meer uit ons assortiment:

 • Gratis verzending Canesten Canesten Gyno 1 Zachte Capsule 1CP

  Canesten Canesten Gyno 1 Zachte Capsule | 1CP

  16,99
 • Gratis verzending Vichy Liftactiv Supreme Serum H.A. Epidermic Filler 30ML

  Vichy Liftactiv Supreme Serum H.A... | 30ML

  -10%
  39,55
  43,95
 • Abena Light Premium Extra Plus 3A Inlegverband 10ST

  Abena Light Premium Extra Plus 3A... | 10ST

  -20%
  2,79
  3,49
 • TENA Discreet Ultra Mini Plus Inlegkruisjes 24ST

  TENA Discreet Ultra Mini Plus In... | 24ST

  -17%
  3,08
  3,70
 • Gratis verzending A.Vogel Echinaforce Tabletten 350TB

  A.Vogel Echinaforce Tabletten | 350TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -18%
  22,95
  27,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist