DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Silhouet

Plaatselijk wat afslanken en dag zeggen tegen uw sinaasappelhuid? Een slanke en egalere huid, dat is waar Silhouet Correctiegel u mee kan helpen. Wat zijn de werkzame stoffen? En hoe gebruikt u deze afslankgel? Lees hier alles over Silhouet.Lees meer
  • Silhouet Correctiegel 200ML
    Gratis verzending

    Silhouet Correctiegel | 200ML

    Voorraad: 8
    39,95
    13% korting
    34,95

Wat is Silhouet Correctiegel?

Silhouet Correctiegel is een gel die u kan helpen om plaatselijk af te vallen. De gel is herkenbaar aan de witte fles met de groene dop en bevat werkzame stoffen die de vetverbranding in de huid stimuleren. Onder andere door de doorbloeding in de huid te activeren.

Daarnaast helpt het u als u last heeft van cellulitis. U gebruikt Silhouet als u wat centimeters wilt verliezen en voor een strakke, gladde en elastische huid. U kunt het op allerlei probleemgebieden gebruiken, bijvoorbeeld op de buik, de bovenbenen, de heupen of uw armen.

vrouw met meetlint naast het logo van silhouet gel

Hoe gebruikt u Silhouet Correctiegel?

Breng een beetje gel aan op de huid op uw billen, heupen of buik, afhankelijk van waar uw probleemgebieden zich bevinden (smeer niet op de borsten). Door tweemaal daags de Silhouet gel te smeren kunt u in slechts enkele weken tijd het verschil zien en meten.

Tips bij het gebruik:

  • Gebruik de gel ’s ochtends als u opstaat en ’s avonds voor u naar bed gaat;
  • U hoeft slechts een kleine hoeveelheid per keer te smeren op de te behandelen delen van de huid;
  • Smeer de gel goed in de huid door middel van draaiende bewegingen. U bent klaar als de gel helemaal is opgenomen door de huid. Het trekt vrijwel direct in en het product geeft ook geen vlekken op uw kleding.

Wat zijn de ingrediënten van Silhouet Correctiegel?

Dit zijn de ingrediënten van de Silhouet gel:

Aqua, Glycerin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Carbomer, Polysorbate 80, Parfum, Alcohol, Phenoxyethanol, Acrylamide/Ammonium Acrylate Copolymer, Polyisobutene, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Sodium Hydroxide, Carnitine, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Spirulina Platensis Extract, Caffeine, Capsaicin, Brassica Alba Sprout Extract, Soy Isoflavones.

Wat is de werkzame stof in Silhouet gel?

Genisteïne

Een van de werkzame stoffen uit Silhouet Correctiegel is Genisteïne. Dat is een stof die afkomstig is uit soja. Het is een zogenaamde isoflavon. Isoflavonen behoren tot de fyto-oestrogenen. Dat zijn oestrogenen die afkomstig zijn uit planten. Ze staan bekend om hun gunstige werking op de prostaat van de man en om de ondersteunende werking bij de overgang van de vrouw.

Genisteïne heeft een afslankende werking op vetweefsel. En het werkt ook tegen cellulits.

Chilipeper-extract en een extract van de Brassica alba (witte mosterd)

De extracten van chilipeper en witte mosterd, de Brassica alba die in de Silhouet gel zitten:

  • Werken vaatverwijdend, waardoor de bloedtoevoer naar de weefsels toeneemt;
  • Activeren de microcirculatie: De bloedcirculatie door de kleinste haarvaatjes in de weefsels, die hierdoor wordt gestimuleerd;
  • Gaan het vasthouden van vocht in cellulitisweefsel tegen en stimuleren de afvoer van dit water.

Hoe werkt Silhouet Correctiegel?

De werkzame stoffen hebben een effect op de doorbloeding in de weefsels. Een betere doorbloeding zorgt voor een betere zuurstoftoevoer naar de weefsels, naar de huid in dit geval. Een beter zuurstoftransport en dus meer zuurstof in de huid zorgt op zijn beurt weer voor een betere vetverbranding. En de betere doorbloeding heeft ook als effect dat vocht en afvalstoffen beter worden afgevoerd.

De werkzame stoffen in Silhouet gel helpen het lichaam om de vetcellen plaatselijk te ‘legen’. Het dringt diep door in de huid, tot de dieper gelegen vetcellen. Het vet wordt verbrand en in dit proces omgezet naar energie. En de ervaring leert dat Silhouet gel hierdoor een afslankend effect heeft.

Plaatselijke werking van de afslankgel

Dit product heeft een plaatselijke werking. U smeert de gel op probleemgebieden, bijvoorbeeld op de heupen, dijen, buik en armen. Het effect vindt ook alleen hier plaats en niet over het hele lichaam. Het is een correctiegel met een plaatselijk effect om centimeters te verliezen en cellulitis te verbeteren in slechts enkele weken tijd.

Waarschuwingen bij gebruik van Silhouet Correctiegel

  • Was meteen uw handen als u de gel heeft gebruikt, gebruik koud water;
  • Vermijd het contact met de ogen of slijmvliezen;
  • Smeer de gel nooit over een wond;
  • Gebruik de gel ook niet na een scrub of peeling;
  • Smeer niet op de borsten;
  • Gebruik Silhouet correctiegel niet wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft;
  • Als u het warmtegevoel op de huid te sterk vindt, dan kunt u de huid met koud water afwassen.

Waar kan ik Silhouet kopen?

Silhouet Correctiegel online bestellen doet u gemakkelijk en snel bij DeOnlineDrogist.nl. Voor 21.30 besteld, is morgen in huis.

Het afslankproces ondersteunen?

Het smeren van de correctiegel kan u helpen bij het plaatselijk afvallen. Maar natuurlijk zijn er meer dingen die u kunt doen om gezond te blijven en lekker in uw vel te zitten:

  • Zorg ervoor dat u voldoende beweegt;
  • Drink voldoende water:
  • Eet gezond, gevarieerd met veel groente en fruit;
  • Beperk de inname van verzadigde vetten en geraffineerde suikers;
  • Zorg dat u voldoende vezelrijk eet;
  • Leer omgaan met uw stress;
  • En slaap voldoende.

Gezond eten en een gezond leefpatroon dragen bij aan het afvalproces.

meting van aantal gemiddelde cm dat u verliest met silhouet correctiegel

meeting van de arm met een meetlint bij het afvallen