Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Tandpasta>Kindertandpasta

Sensodyne Tandpasta Proglasur Junior 6+ 50ML

Dagelijkse kindertandpasta die helpt om de tanden te beschermen tegen tanderosie

2,99
  • Merk:  Sensodyne 
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8710464114282
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Voor tandartsen is tanderosie, zeker onder kinderen, een steeds groter wordende reden tot bezorgdheid. Tandartsen en mondhygiënisten geven aan wekelijks kinderen onder ogen te krijgen die tekenen van tanderosie vertonen. Sensodyne Tandpasta Proglasur Junior is een dagelijkse kindertandpasta die helpt om de tanden te beschermen tegen tanderosie.

Hoe werkt het?
Werking
Het werkt door tandglazuur, dat door zuur zacht is geworden, te verharden, en maakt het beter bestand tegen verdere zuurmomenten. Het heeft een laag-schurende werking om verdere slijtage door het tandenpoetsen te beperken. Het is ook pH-neutraal en bevat fluoride om cariës te helpen voorkomen.

Gebruiksadvies
Deze speciaal samengestelde kindertandpasta moet tweemaal daags gebruikt worden om een betere bescherming te bieden tegen tanderosie en gaatjes. Proglasur Junior wordt aanbevolen voor kinderen ouder dan 6, maar kan onder begeleiding van je tandarts ook worden gebruikt door kinderen jonger dan 6 die lijden aan tandbederf en de eerste verschijnselen van tanderosie.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Sensodyne Tandpasta Proglasur Junior 6+ 50ML?