Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Roosvicee Ferro Fruitkracht 500ML
Roosvicee Ferro Fruitkracht 500ML

Roosvicee Ferro Fruitkracht 500ML

4,00
  • Merk: Roosvicee
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 8710395942466
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  43  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Bevat ijzer in combinatie met vitamine C dat snel in het bloed wordt opgenomen

Algemeen
IJzer is een belangrijk mineraal, met name tijdens de zwangerschap, tijdens het geven van borstvoeding, voor sporters en voor kinderen die weinig groenten en vlees eten. Aan Roosvicee Vruchtvitaal Ferro is ferrogluconaat toegevoegd, een ijzer dat snel in het bloed wordt opgenomen. IJzer wordt gemakkelijker opgenomen in combinatie met vitamine C. Omdat Roosvicee van nature veel vitamine C bevat, wordt dit ijzer gemakkelijker opgenomen door het lichaam.

Hoe te gebruiken?
Schudden voor gebruik.
Roosvicee naar smaak aanlengen met water. Roosvicee is ook lekker door sinaasappel- of grapefruitsap. Roosvicee Ferro bij voorkeur niet aanlengen met zuivelproducten, omdat dit de ijzeropname vermindert.
Na openen gekoeld enkele maanden houdbaar.

Doseeradvies:
Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts, dosering in overleg met arts of diëtist. 1 eetlepel dekt de normale dagelijkse behoefte aan ijzer bij volwassenen. Maximaal 3 eetlepels per dag (volwassenen) of 1 theelepel per 5 kg lichaamsgewicht (kinderen), tenzij de arts anders adviseert.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist