9373.424 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Magnesium>Magnesium tabletten

Plantina Specials Magnesium Tabletten 90TB

Orthomoleculair voedingssupplement met Magnesium en Taurine

Korting 18%
39,16 31,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Plantina
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 8713827011501
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Plantina Specials Magnesium is een orthomoleculair voedingssupplement op basis van het magnesium en aangevuld met het aminozuur taurine. Magnesium is een onmisbaar mineraal dat goed is voor een breed scala aan lichaamsprocessen. Het mineraal kan niet door het lichaam zelf worden aangemaakt en dient daarom uit voeding, als brood en graanproducten, groente, noten, melkproducten en vlees, gehaald te worden. De voeding kan, indien gewenst, aangevuld worden met een supplement als Plantina Specials Magnesium.

Magnesium:
- Helpt bij vermoeidheid.
- Is van belang voor de vorming van botten en spieren.
- Draagt bij aan een goede concentratie en fitheid.
- Helpt bij het behouden van een normale water- en mineralenhuishouding balans.
- Is goed voor het zenuwstelsel en helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit.

Plantina Specials Magnesium is ook verkrijgbaar in een verpakking met 30 tabletten en 270 tabletten.

Dosering
Tenzij anders geadviseerd 1 tot 2 tabletten per dag, bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling per tablet

 

 

RI*

Magnesium (als tauraat en proteïnaat)

150 mg

40%

Taurine

120 mg

-

* Referentie-inname

Ingrediënten

Magnesiumtauraat, magnesiumproteïnaat, vulstoffen (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), glansmiddelen (magnesiumstearaat, glycerol, carnaubawas), stabilisator (siliciumdioxide).

Waarschuwingen
Bevat geen van de volgende allergenen (volgens annex 3-bis van EU-richtlijnen 2003/a9/EC en 2006/142/EC; en updates): glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut), ei, vis, aardnoten (pinda’s), soja, melk (inclusief lactose), schaalvruchten (noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten), selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfiet (meer dan 10 mg zwaveldioxide per kilo of liter), lupine, schaal- en weekdieren.

Bevat verder geen gist, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen (suiker, fructose, sorbitol, mannitol, sacharine, xylitol, cyclamaat, aspartaam), kruiden (hypoallergeen) en GMO-stoffen (genetisch gemodificeerd).

Plantina Specials Magnesium is hypoallergeen en geschikt voor vegetariërs.

Vragen & Antwoorden
Mag ik dit product tijdens de maaltijd innemen?

In het eten zitten stoffen in die de opname van voedingssupplementen verhogen. Zo verhoogt de aanwezigheid van vet de opname van vetoplosbare vitamines. Vandaar dat aanbevolen wordt om voedingssupplementen tijdens of direct na de maatlijd in te nemen. Het geldt overigens niet voor pro- en prebiotica. Pro- en prebiotica moeten eerst de maag passeren eer ze in de dunne darm (probiotica) en dikke darm (prebiotica) hun positieve werking uitoefenen. Ze passeren de maag het snel wanneer de maag leeg is. Het verdient de voorkeur om pro- en prebiotica niet tijdens de maaltijd in te nemen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Plantina Specials Magnesium Tabletten 90TB?

Meer uit ons assortiment