Spijsvertering
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Maag & darm>Spijsvertering

Ortis MethodDraine Lever Zuivering Tabletten 60TB

Helpt het lichaam te reinigen en ondersteunt de spijsvertering- en leverfunctie

13,49 11,66
  • Merk:  Ortis 
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 5411386886884
  • Op voorraad:  40  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Er zijn tekenen zoals een vale teint, tijdellijke vermoeidheid en misselijkheid na een zware maaltijd die wijzen op een overbelaste lever. De MethodDraine Lever Zuivering Tabletten van Ortis bevatten natuurlijke bestanddelen die, dankzij hun doelgerichte werking, bijdragen tot het in stand houden van de goede gezondheid van uw lever en galblaas. Dit zijn onder meer Artisjok, Paardenbloem en Mariadistel. Zij helpen uw lichaam te ontgiften en spijsverterings- en leverfuncties te ondersteunen.

Hoe werkt het?
Werking
Elk hoofdbestanddeel van Ortis MethodDraine Lever Zuivering heeft zijn eigen werking op het lichaam. Artisjok & Paardenbloem:
- Bevorderen de ontgifting
- Houden de lever gezond
- Vergemakkelijken de spijsvertering

Mariadistel & Paardenbloem:
- Dragen bij tot de goede werking van de galblaa

Mariadistel:
- Antioxidant
- Onderhoudt de leverfunctie
- Bevordert de eliminatie van toxine

Gebruiksadvies
Neem 3 x 1 tablet in met een groot glas water tijdens de maaltijd.

Waarschuwingen
Is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs.

Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid. Geschikt voor vegetariërs.

 

Ingredienten

Poeder van maïssiroop *; droge extracten van: artisjok* (Cynara scolymus L. – 600 mg/ 3 tabl.), paardenbloem* (Taraxacum officinale Weber – 300 mg/3 tabl.), mariadistel (Silybum marianum (L.) Gaertn. – 215 mg/3 tabl.); plantaardig stearine*, havervezels*; glansmiddel: acaciavezels*; emulgator: glycerine; antiklontermiddelen: talk, siliciumdioxide; droog meloenextract (Cucumis melo LC. – 10 mg/3 tabl.), maltodextrine; verdikkingsmiddel: carrageen. 

*88,8 % van de ingrediënten afkomstig van de biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ortis MethodDraine Lever Zuivering Tabletten 60TB?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100