Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine d>Vitamine d druppels

New Care D3 Druppels 25ML

Speciaal ontwikkeld om te voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamine D

Korting 25%
7,15 5,40
  • Merk:  New Care
  • Inhoud: 25ML
  • EAN: 8714354812104
  • Op voorraad:  36  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
New Care Vitamine D3 is speciaal ontwikkeld om te voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamine D. Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad voor meerdere bevolkingsgroepen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor jonge kinderen, kinderen en volwassenen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen, kinderen en volwassenen die onvoldoende buiten komen en ouderen. Wanneer deze groepen verzekerd willen zijn van een voldoende inname van vitamine D, kan een voedingssupplement met vitamine D worden ingezet. New Care D3 druppels is speciaal ontwikkeld om te voorzien in deze verhoogde behoefte aan vitamine D. Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Daarnaast is vitamine D belangrijk voor de spieren en voor het behoud van sterke botten en tanden. De laatste tijd staat vitamine D ook in de belangstelling vanwege haar rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer. Voor kinderen in de groei is vitamine D belangrijk voor een normale groei en ontwikkeling van botten en tanden.

Dosering
1 x per dag 4 druppels (10mcg)
Kinderen van 0 tot 4 jaar.
Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of een donkere huidskleur hebben. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Wijze van toedienen Houd de druppelaar in een hoek van 45 graden om de druppels goed te doseren. De druppels met behulp van bijvoorbeeld een theelepeltje of vermengd met de voeding toedienen. De druppels niet met de voeding meekoken.

Waarschuwingen
Gebruik D3 druppels waterbasis niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 4 druppels

 

 

RI*

Vitamine D3, als cholecalciferol

10 mcg

200%

* Referentie-inname

Ingrediënten
Gezuiverd water, sacharose, emulgator: polysorbaat 80, conserveermiddel: kaliumsorbaat, aroma: anijsolie, voedingszuur: citroenzuur, cholecalciferol.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over New Care D3 Druppels 25ML?

Meer uit ons assortiment