DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Metamucil Orange Sachets 30ST
Metamucil Orange Sachets 30ST
Metamucil Orange Sachets 30ST1

Metamucil Orange Sachets 30ST

14,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Metamucil
  • Inhoud: 30ST
  • EAN: 5410076579341
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

×

of

Productbeschrijving

Ter bevordering van de stoelgang, met sinaasappel smaak

Algemeen
Metamucil Orange Sachets bevat een suikervrij poeder voor orale suspensie en wordt gebruikt bij langdurige of steeds terugkerende verstopping. Daarnaast kan Metamucil ook gebruikt worden wanneer een gemakkelijke stoelgang met zachte ontlasting gewenst is, bijvoorbeeld bij een operatie aan het rectum of de anus of wanneer u last heeft van aambeien.

Metamucil bevat 100% natuurlijke vezels, bestaande uit zowel oplosbare als niet oplosbare vezels. Metamucil vermengt zich na inname met de darminhoud en heeft het vermogen om water op te nemen. Zo wordt een zachte, niet irriterende vulling (bulk) van de darm gezorgd, hetgeen de werking van de darm stimuleert. Op deze manier wordt de stoelgang bevorderd. Metamucil Orange heeft een frisse sinaasappel smaak, bevat geen gluten, is zoutarm, suikervrij en is hierdoor ook geschikt voor diabetici.

Hoe te gebruiken?

Doe de inhoud van een sachet in een glas. Vul het glas langzaam met koud water of een andere vloeistof, bijvoorbeeld in een hoeveelheid van 200ml per sachet. Goed roeren en onmiddellijk opdrinken. Neem na iedere dosis een extra glas vocht.

Dosering

Volwassenen en kinderen boven de 12 jaar: Twee tot drie sachets per dag (verdeeld over 1-3 innames)
Kinderen 6-12 jaar: Een tot twee sachets per dag (verdeeld over 1-2 innames)
Kinderen beneden de 6 jaar: Niet aanbevolen, tenzij op doktersvoorschrift

Dit is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten

De actieve stof in dit middel is Ispaghula husk anhydricum (3,4g/sachet)
De andere stoffen (hulpstoffen) in dit middel zijn: watervrij citroenzuur (E330), sinaasappelsmaak (voor Metamucil Suikervrij Orange), aspartaam, maltodextrine en zonnegeel FCF (E110) 

Bijsluiter Waarschuwingen

Na iedere dosis een extra glas water drinken. In totaal minimaal 1 liter vocht extra per dag drinken. Niet innemen vlak voor naar bed gaan. Niet langdurig gebruiken. Kijk in de bijsluiter als u ook andere middelen gebruikt: het kan zijn dat u er een bepaalde tijd moet zitten tussen inname van dit middel en andere medicijnen. Buiten het bereik van kinderen houden.

Meer uit ons assortiment: