Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.776 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Medicijnen voor de darmen>Medicijnen obstipatie

Dulcolax Maagsapresistente Bisacodyl 5mg Tabletten 60TB

Bij moeilijke stoelgang

7,39

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Dulcolax Maagsapresistente Bisacodyl 5mg is een geneesmiddel dat gebruikt kan worden bij een moeilijke stoelgang. Doordat de actieve stof Bisacodyl het darmslijmvlies prikkelt, worden de darmbewegingen versnelt, waardoor de inhoud van de darmen wordt voortgestuwd. Na 6 tot 12 uur na inname van de tabletten zal de ontlasting zacht worden. Daarnaast hebben de tabletten een beschermend laagje, dat bestand is tegen maagzuur. Hierdoor valt de tablet pas in de dikke darm uiteen en begint ook pas daar te werken. Als u last heeft van langdurige of steeds terugkerende verstopping kunt u Dulcolax gedurende enkele dagen gebruiken. Ook kan Dulcolax worden toegepast bij de voorbereiding op onderzoeken naar uw medische toestand (bv. röntgenfoto's), vóór en na operaties en in die gevallen waarbij vergemakkelijking van de ontlasting nodig is.


  Dosering
  Volwassenen: 1 - 2 tabletten (5 - 10 mg) per dag.
  Kinderen boven de 10 jaar: 1 - 2 tabletten (5 - 10 mg) per dag. Kinderen van 2 - 10 jaar: 1 tablet (5 mg) per dag. De aangegeven dosering mag niet worden overschreden.

  Dulcolax mag in principe niet langer dat drie achtereenvolgende dagen worden gebruikt. Het wordt aangeraden om met de laagste dosis te starten. De dosis kan aangepast worden tot de maximale aanbevolen dosis om een regelmatige stoelgang te verkrijgen.

  Lees voor gebruik de bijsluiter.

  Waarschuwingen
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 2 jaar. Niet gebruiken bij plotseling optredende buikpijn of een darmafsluiting. In geval van zwangerschap of borstvoeding raadpleeg eerst uw arts alvorens u dit geneesmiddel gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

  Bijsluiter
  Download de:  bijsluiter [bijsluiter-dulcolax-bisacodyl-tabletten.pdf]

  Heeft u een vraag over Dulcolax Maagsapresistente Bisacodyl 5mg Tabletten 60TB?

  Meer uit ons assortiment