DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Dulcolax

Dulcolax is al meer dan een halve eeuw een effectief en toch mild laxeermiddel, dat wereldwijd al aan miljoenen mensen verlichting bij obstipatie geeft. Dulcolax werkt alleen op de plaats waar het moet, namelijk in de dikke darm. Dulcolax bevordert de stoelgang door stimulering van de natuurlijke beweging van de darmen. Met een uitgebreid assortiment aan producten biedt Dulcolax een oplossing voor iedereen.Lees meer
 • Dulcolax Maagsapresistente Bisacodyl 5mg Tabletten 60TB

  Dulcolax Maagsapresistente Bisacodyl 5mg Tab... | 60TB

  Voorraad: > 50
  7,65
 • Dulcolax Bisacodyl 10mg Zetpillen 6ST

  Dulcolax Bisacodyl 10mg Zetpillen | 6ST

  Voorraad: > 50
  4,99
 • Dulcolax Maagsapresistente Bisacodyl 5mg Tabletten 30TB

  Dulcolax Maagsapresistente Bisacodyl 5mg Tab... | 30TB

  Voorraad: > 50
  4,55
 • Dulcolax Dulcosoft Drank 250ML

  Dulcolax Dulcosoft Drank | 250ML

  Voorraad: > 50
  10,99

Diarree en obstipatie

Diarree is vervelend, maar net zo rot is verstopping. Het wordt ook wel obstipatie genoemd en u krijgt er een opgeblazen gevoel van, pijn in de buik en een bezoek aan het toilet kan pijnlijk zijn. Verstopping verhelpt u met Dulcolax.

Oorzaken van verstopping

U hebt officieel last van obstipatie als u uitblijvende, moeilijke, harde, pijnlijke of trage ontlasting hebt. Dit kan komen omdat u te lang niet naar de wc bent gegaan. Daarnaast zijn oorzaken van obstipatie het eten van te weinig vezels of te weinig drinken. Ook stress en te weinig beweging kan een moeilijke stoelgang veroorzaken.

Wat kunt u doen aan verstopping?

Als u last hebt van verstopping, is het slim om eerst eens naar u voedingspatroon te kijken. Eet u wel genoeg vezels en drinkt u wel genoeg? Probeer ook wat meer te bewegen. Als u dan nog steeds last hebt van obstipatie, kan u Dulcolax gebruiken. Dit is een laxeermiddel. U gebruikt het om de ontlasting op gang te helpen of om deze zachter te maken.

Dulcolax helpt u

Dulcolax zorgt dat de darminhoud vocht opneemt, waardoor het zachter wordt. Daarnaast worden de darmbewegingen erdoor gestimuleerd en prikkelt Dulcolax het darmslijmvlies. Daardoor wordt de ontlasting op gang geholpen en zal u naar het toilet moeten.

Dulcolax gebruiken?

Met Dulcolax wordt u eindelijk uw obstipatie de baas. Wel is het belangrijk te weten waardoor het wordt veroorzaakt, wil u effectief met obstipatie omgaan. Wilt u Dulcolax gebruiken, raadpleeg dan de bijsluiter voor volledige en actuele informatie over het gebruik van Dulcolax. Bij vragen over Dulcolax kunt u ook via onze klantenservice in contact komen met gediplomeerde drogisten. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van deskundig advies te voorzien.

Verschillende Dulcolax producten

Deonlinedrogist.nl verkoopt diverse producten van Dulcolax.

 • Druppels: Zijn gemakkelijk in te nemen, werken binnen 6 tot 12 uur en zijn geschikt voor een nauwkeurige, individuele en kleine dosis.
 • Tabletten: Neemt u ’s avonds voor het slapengaan in, dan is er de volgende ochtend effect. Niet gebruiken in combinatie met melkproducten of middelen tegen maagzuur.
 • Zetpillen: Werken binnen 30 minuten (soms binnen 15 tot 60 minuten), gebruiken bij langdurige of steeds terugkerende verstopping.
 • Dulcopearls: Zijn gemakkelijk in te nemen, werken binnen 6 tot 12 uur en zijn gemakkelijk individueel te doseren door de kleine dosering in elke capsule.