Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9367.367 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Goede nachtrust>Goede nachtrust complex

Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan Tabletten 30TB

Dag & nacht formule

Korting 51%
13,32 6,47
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan bevat een uitgebreide Melatonine dag- & nacht formule. Melatonine is een lichaamseigen stof die is gekoppeld aan blootstelling aan licht. Neemt de blootstelling van licht af, dan komt de natuurlijke productie van Melatonine op gang. Voor het lichaam is dit het signaal om de dagactiviteiten te verminderen en zich voor te bereiden op de nacht. Echter komt niet bij iedereen deze natuurlijke productie op gang. Indien dit bij u het geval is, kunt u gebruik maken van voedingssupplementen die deze stof bevat.

Deze extra sterke formule bevat naast Melatonine 5-HTP onder andere het aminozuur L-Tryptofaan. Dit essentiële aminozuur draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en de geestelijke veerkracht. Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan is tevens verrijkt met vitamine B3 en B6, visolie en valeriaanextract. Hierdoor helpt dit supplement u ook overdag ontspannen.

Dosering
1 tablet een half uur voor het slapen gaan met voldoende (een heel glas) water innemen. Deze dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Let op: Het gebruik van melatonine met een dagdosering van 0.3 mg of meer wordt afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar. Bij een dagelijkse dosering van <0.3 mg luidt het advies dit eerst te overleggen met een (huis)arts.

Melatonine 5-HTP dient niet te worden gebruikt indien u in het verleden overgevoelig (allergisch) bent gebleken voor één of meerdere bestanddelen. Wanneer u onder behandeling van een arts bent, is het aan te bevelen deze voor het gebruik van Melatonine 5-HTP te raadplegen. Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Ingredienten

Samenstelling per tablet

%ADH*
Valeriaanextract200 mg-
L-Tryptofaan400 mg-
Griffonia extract (10% 5-HTP)100 mg-
Visolie40 mg-
Vitamine B3 (Nicotinamide)18 mg113%
Vitamine B6 (Pyridoxine HCI)12 mg857%
Vitamine B5 (D-calcium pantothenaat) 6 mg100%
Melatonine0,1 mg-
Biotine50 mcg100%
Passiebloem extract50 mg-

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Ingrediënten
L-Tryptofaan, Valeriaan extract, verdikkingsmiddelen (Cellulose, Croscarmellose natrium, HPMC), Griffonia extract, Visolie poeder, Passiebloem extract, Vitamines, bindmiddel (Triacetine), antiklontermiddelen (Stearinezuur, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat), kleurstof (Titaniumdioxide), Melatonine.

Allergenen informatie
Bevat vis.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan Tabletten 30TB?

Meer uit ons assortiment