Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Voetongemakken>Likdoorns

Hansaplast Likdoornpleisters 8ST

Helpt likdoorns verwijderen

3,49
  • Merk:  Hansaplast 
  • Inhoud: 8ST
  • EAN: 4005800037863
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Hansaplast Likdoornpleisters helpt likdoorns te verwijderen, gemakkelijk in één keer aan te brengen, met extra lange bevestigingsstrip.
De schuimrubberen ring zorgt voor directe verlichting van pijnlijke druk. Het salicylzuur maakt eelt zacht en helpt likdoorns te verwijderen.

De verpakking bevat 8 likdoornpleisters van 6.8cm x 1.9cm.

Hoe te gebruiken?
1. Reinig het aangetaste deel van de huid grondig en droog deze af.

2. Breng de likdoornpleister aan waarbij de likdoorn in het midden van de schuimrubberen ring valt.

Vervang de pleister na 2 dagen. Na 4 dagen kan de, nu zachte, likdoorn worden verwijderd in een warm bad met zout of zeep. Herhaal indien nodig.

Waarschuwingen
1 likdoornpleister bevat 0,04 g salicylzuur. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor salicylzuur, salicylaten, rubber of als de huid beschadigd of aangetast is. Bij diabetes wordt er geadviseerd vooraf aan gebruik van de Hansaplast Likdoornpleister te overleggen met uw dokter of medisch specialist. Niet geschikt voor de behandeling van kleine kinderen. Bij een beperkte nierfunctie moet eerst een arts worden geraadpleegd. De pleister mag niet in contact komen met slijmvliezen. Vermijd vooral contact met de ogen. Salicylzuur kan het opnemend vermogen van lokaal op de huid aangebrachte medicijnen verhogen. Plaatselijke huidirritaties (brandend gevoel, rode huid) komen zelden voor. In enkele gevallen kunnen er allergische huidreacties optreden. Gebruik zonder medisch advies niet langdurig meerdere pleisters tegelijkertijd. Bewaren op een droge plaats, niet boven 25˚C. Alleen voor uitwendig gebruik. Alleen voor eenmalig gebruik. Gebruik bij elke nieuwe toepassing een nieuwe likdoornpleister voor behoud van de beschreven werking van het product.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Hansaplast Likdoornpleisters 8ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 22