Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Green Tree Wierook Cinnamon 20ST
Green Tree Wierook Cinnamon 20ST

Green Tree Wierook Cinnamon 20ST

5,94
€0,99 per stuk

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Green Tree
  • Inhoud: 20ST
  • EAN: 8903664100104

×

of

Productbeschrijving

Warme geur, voor een knus en saamhorig gevoel

Algemeen
Green Tree Wierook Cinnamon is een handgemaakte wierook. De warme kaneel geur brengt een gevoel van knusheid en saamhorigheid. De geur is met name geschikt voor de donkere dagen in de herfst en winter en brengt een warm gevoel met zich mee.

De wierook van Green Tree is met de hand gerold en hebben een gemiddelde brandtijd van 50 minuten per stokje. Daarnaast is het ook een verantwoorde keuze om de wierook beschikt over een eco-vriendelijke verpakking. Deze wierook is kenmerkend door zijn subtiele zachte (niet overheersende) geursoorten.

Nieuwsgierig naar de andere geuren van Green Tree Wierook? Klik hier voor het hele assortiment.

Waarschuwingen
Niet voor inwendig gebruik. Laat de brandende wierook nooit onbeheerd achter en uit de buurt houden van brandbare materialen. Plaats de wierook buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Plaats de wierook ten allen tijde op een vlakke ondergrond, buiten het bereik van ontvlambare objecten. Verwijder de verpakking voordat het in gebruik wordt genomen. Wees voorzichtig bij het verplaatsen of aanraken van de brander. Laat de brander altijd voldoende afkoelen. Brand de wierook in een geventileerde omgeving. Zorg ervoor dat de as van de wierook valt op een hittebestendige oppervlakte.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist