Bestel nu
0
€ 0,00
Fluimucil 600mg Bruistabletten 6ST
Fluimucil 600mg Bruistabletten 6ST

Fluimucil 600mg Bruistabletten 6ST

6,57
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

Productbeschrijving

Bij vastzittende hoest

Algemeen
Fluimucil 600mg Bruistabletten worden gebruikt bij aandoeningen van de luchtwegen, zoals astma, bronchitis (ontsteking van het slijmvlies van de luchtpijp), emfyseem, mucoviscidose (taaislijmziekte) en bij bronchiëctasieën (langdurige verwijding van een vertakking van de luchtpijp), om het ophoesten van taai slijm te vergemakkelijken.

De actieve stof, acetylcyteïne, breekt taai, vastzittend slijm af, zodat het dunvloeibaar wordt en gemakkelijk kan worden opgehoest. Acetylcysteïne is bovendien een afgeleide van het natuurlijke aminozuur cysteïne. Cysteïne wordt gebruikt voor de opbouw van glutathion. Glutathion vangt vrije radicalen weg. Door gebruik van acetylcysteïne kan een tekort aan glutathion worden aangevuld.

Dosering

Volwassenen (vanaf 7 jaar): 1 bruistablet per dag oplossen in een half glas water. De oplossing moet direct opgedronken worden. Verzwakte consumenten en bejaarden wordt aangeraden om de tablet 's morgens in te nemen.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen

Fluimucil Bruistablet mag niet worden gebruikt bij overgevoeligheid voor acetylcysteïne en bij kinderen en vrouwen met fenylketonurie (fenylketonurie is een bepaalde aangeboren afwijking in de stofwisseling). Voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding raadpleeg uw huisarts of apotheker.

Actieve stofAcetylcysteine
Sterkte600mg
Vormbruistablet
LeeftijdVanaf 7
IndicatieVastzittende hoerst,verkoudh. Irritatie

Ingrediënten

Samenstelling
Eén bruistablet Fluimucil bevat 600 mg van het actieve bestanddeel acetylcysteïne, aspartaam, 147 mg natrium (wat overeenkomt met ongeveer 377 mg keukenzout), aroma's en andere hulpstoffen.

Hulpstoffen
Natriumwaterstofcarbonaat (E500) (overeenkomend met 147 mg natrium), citroenzuur (E330), aspartaam (E951) (20 mg aspartaam overeenkomend met 11 mg fenylalanine) en citroensmaak als hulpstoffen.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Vragen & Antwoorden
Waarom zijn er geen grotere verpakkingen beschikbaar?

Een dergelijk medicijn is voor tijdelijk gebruik. Daarom is het ook niet in een grote verpakking verkrijgbaar.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist