DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
FMD Flor Essence Elixer 500ML
FMD Flor Essence Elixer 500ML

FMD Flor Essence Elixer 500ML

29,25
  • Merk: FMD
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 0061998080702
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Een weldaad voor lichaam en geest

Algemeen
Flor’Essence vloeibare kruiden elixer, het oorspronkelijke recept kruidenthee met de 8 kruiden van de Ojibwa indianen.

Flor' Essence® is een kruidenmengsel getrokken uit acht verschillende kruiden: grote klis, schapezuring, rode iep, Russische rabarber, witte waterkers, bruinalg, gezegende distel en rode klaverbloesem.

Grote klis (Arctium Lappa)
Al eeuwen lang wordt de grote klis gebruikt om het lichaam te zuiveren en te ontgiften. De Chinezen kennen er zelfs versterkende en voedende eigenschappen aan toe. Voor Flor.Essence gebruiken we enkel de wortels van gegarandeerd biologisch geteelde klis. De actieve bestanddelen bevatten 45% inuline, etherische oliën, vitaminen en een grote verscheidenheid van mineralen.

Schapezuring (Rumex Acetosella)
Schapezuring is een overblijvende plant met kleine, roodachtige bloempjes die in de weiden groeit en tot één meter hoog kan worden. De actieve bestanddelen in de bladeren en de zaden worden al vele decennia gebruikt: schapezuring is dan ook bijzonder rijk aan vitamine C.

Witte Waterkers (Nasturtium Officinale)
Deze aromatische, eetbare, wilde plant heeft een hoge voedingswaarde. Ze is rijk aan chlorofyl, vitamine A, C en K en verscheidene mineralen waaronder ijzer en jodium. Bovendien is ook de ontgiftende en versterkende werking van witte waterkers al jaren gekend.

Rode Klaverbloesem (Trifolium Pratense)
We gebruiken enkel de bladeren en de bloemen van gegarandeerd biologisch geteelde rode klaverbloesem. Deze overblijvende plant kan zestig centimeter hoog worden, is afkomstig uit Europa maar tiert welig in Canada.

Bruinalg (Lamiria Digitata)
Bruinalg staat bekend om zijn vele mineralen. Zo is dit kruid een belangrijke bron van jodium, een mineraal dat de energieniveaus helpt bijsturen. Ook de alginaten die het bevat, hebben weldoende effecten zoals bijvoorbeeld het verminderen van de absorptie van zware metalen.

Rode Iep (Ulmus Ruba)
Deze imposante boom hoort thuis in Noord-Amerika. Hij kan een twintigtal meter hoog worden. De schors van de rode iep wordt vaak in de volksgeneeskunde gebruikt omdat ze tannines, plantaardige gomoplossingen en bittere bestanddelen bevat.

Russische Rabarber (Rheum Palmatum)
Men oogst de dikke, weelderig vertakte wortels van deze grote, overblijvende plant pas in zijn vierde groeijaar. Het is bekend dat Chinese artsen deze ijzerrijke wortels al sedert de oudheid inwendig én uitwendig gebruikten.

Gezegende Distel (Carduus Benedictus)
Dit kruid heeft zijn naam beslist niet gestolen: het heeft zich de voorbije eeuwen immers bewezen als een ware zegen voor de mensheid. Wanneer het mogelijk is, gebruiken we biologisch geteelde gezegende distels.

Dosering
Goed schudden voor gebruik. Voeg aan 30-60 ml een zelfde hoeveelheid zuiver, ongefluorideerd, warm of koud water toe. Drink langzaam en met kleine slokjes, 1-2 keer per dag. Kinderen: gebruik halve dosis. 's Morgens en 's avonds op de nuchtere maag innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Gezuiverd water, extract op water basis van: Grote Klis, Schapezuring, Rode iep, Witte waterkers, Russische rabarber, Bruinalg, Gezegende distel, Rode klaver-bloesem.
Bevat geen cafeïne, conserveringsmiddelen of kleurstoffen.

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment: