Hoofdpagina>Sport>Creatine>Creatine monohydraat

Fitshape Creatine Monohydraat 500GR

Voor een verhoging van de spierkracht en spiermassa zonder vet

27,76
  • Merk:  Fitshape 
  • Inhoud: 500GR
  • EAN: 8714116003078
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Fitshape 500 bevat pure creatine monohydraat, zonder enige toevoegingen. Creatine is een lichaamseigen stof die voornamelijk is opgeslagen in de spieren. Het is van essentieel belang bij de levering van energie tijdens lichamelijke inspanningen. Vooral kracht en interval sporters zullen profijt hebben van een verhoogd creatine gehalte in het lichaam. In combinatie met een goede training neemt de spierkracht toe en wordt meer vetvrije spiermassa opgebouwd. U zult minder snel moe zijn en sneller herstellen na de training. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is afhankelijk van lichaamsgewicht.

Gebruik
De eerste 5 dagen zijn de oplaadfase. De dosering hangt af van het lichaamsgewicht. Onder de 65 kg verspreid over de dag: 4x 1 theelepel. Voor 65-85 kg verspreid over de dag: 5x 1 theelepel. Over de 85 kg verspreid over de dag: 6x 1 theelepel. Na de oplaadfase: 1 theelepel ‘s morgens en 1 theelepel ’s avonds. Voor het beste resultaat meng creatine niet met cafeïne, eiwitshakes of andere maaltijden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 16 jaar.

Ingredienten

Creatine monohydraat.

Samenstelling per dagdosering:
-Creatine monohydraat 9,9 g

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Fitshape Creatine Monohydraat 500GR?