9476.692 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Zovirax Duo Koortslipcrème 2GR

Vermindert de ontwikkeling van koortsblaasjes

10,99 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving
Algemeen
Zovirax Duo Koortslipcrème bevat 2 werkzame stoffen: aciclovir en hydrocortison. Aciclovir is een antiviraal middel dat helpt het virus te bestrijden dat koortsblaasjes veroorzaakt. Hydrocortison is een milde steroïde die de ontsteking vermindert die gepaard gaat met een koortslip. Het kan gebruikt worden bij de vroege tekenen en symptomen ((bijvoorbeeld tintelingen, jeuk of roodheid) om de kans te verminderen dat een koortsblaasje zich ontwikkelt tot een zweer in volwassenen en jongeren. Zelfs wanneer uw koortsblaasje zich ontwikkelt tot een zweer, zal dit middel het genezingsproces met ongeveer een halve tot één dag verkorten in vergelijking met de crème zonder de werkzame bestanddelen.

Zovirax Duo Koortslipcrème:
- helpt bij vroege tekenen en symptomen de kans op een koortsblaasje te verminderen
- verkort het genezingsproces met ongeveer een halve tot één dag

Dosering
Breng de crème vijfmaal per dag aan, gedurende 5 dagen (dat wil zeggen ongeveer om de 3-4 uur overdag). Het wordt aanbevolen om de behandeling bij voorkeur zo snel mogelijk na de eerste tekenen of symptomen (bijvoorbeeld tinteling, jeuk of roodheid) te starten.

Gebruik het middel niet langer dan 5 dagen. Als u last blijft hebben van uw symptomen 5 dagen nadat u gestopt bent met de behandeling, moet u dat uw arts vertellen.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.Bewaren beneden 25°C. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Na openen 3 maanden bewaren.
Ingredienten

Samenstelling

1 gram crème bevat 50 mg Aciclovir en 10 mg Hydrocortison.

Ingrediënten

Hydrocortison en aciclovir

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-zovirax-duo-koortslipcreme.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Zovirax Duo Koortslipcrème 2GR?

Meer uit ons assortiment