Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Zovirax Koortslip crème (pomp) 2GR
Zovirax Koortslip crème (pomp) 2GR
Zovirax Koortslip crème (pomp) 2GR1
Zovirax Koortslip crème (pomp) 2GR2
Zovirax Koortslip crème (pomp) 2GR3
Zovirax Koortslip crème (pomp) 2GR4
Zovirax Koortslip crème (pomp) 2GR5

Zovirax Koortslip crème (pomp) 2GR

9,25
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

of

Productbeschrijving

Versnelt de genezing van de koortslip en verkort de periode van pijn.

Algemeen
Zovirax Koortslip crème is een koortslipbehandeling die aciclovir bevat, een actief ingrediënt dat het koortslipvirus en de symptomen van koortslip bestrijdt. Zovirax Koortslip crème versnelt de genezing van de koortslip en verkort de periode van pijn. Werkt tegen symptomen van koortslip, van tintelingen tot blaren. Koortslipcrème Nr 1 van Nederland (Nielsen wk 44 2020).

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Dosering
Start de behandeling bij voorkeur zo snel mogelijk na de eerste tekenen van of symptomen (bijvoorbeeld tinteling, jeuk of roodheid). Breng Zovirax koortslipbehandeling aan om koortsblaasjes op de lippen te behandelen ongeveer elke 4 uur, 5x per dag gedurende maximaal 4 dagen en krijg uw lippen snel weer gezond.

Ingrediënten

Bevat 50 mg aciclovir per gram crème. Bevat ook nog: Propyleenglycol, poloxameer 047, vaseline, cetostearylalcohol, vloeibare paraffine, natriumlaurylsulfaat, glycerol monostearaat, macrogol stearaat 100, dimethicon 20, gezuiverd water

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Niet gebruiken bij huidlaesies die veroorzaakt zijn door ieder ander virus dan herpes simplex, of voor schimmel-, bacteriële- of parasitaire huidinfecties. Neem contact op met uw arts als de symptomen of de klachten verergeren. Lees voor gebruik de bijsluiter. Handelsmerken zijn eigendom van of in licentie gegeven aan de GSK groep. © 2021 de GSK groep of de licentiegever. PM-NL-LAM-20-00004, KOAG-nr. 309-0121-5853.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist