Hoofdpagina>Sport>Sportmassage>Sportmassage olie

Zonnegoud Cajaputi Olie 10ML

Olie van de Melaleuca Cajuputi boom

9,19
  • Merk:  Zonnegoud 
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8714931002430
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Zonnegoud Cajaputi Olie heeft als ingrediënt de Melaleuca cajuputi. Deze altijd groene boom, groeit tot 7 meter hoogte en heeft witte bloemen die aan een lange doorn hangen. De geurige bladeren zijn lancet-vormig en vertonen doorzichtige puntjes. Deze puntjes bevatten de etherische olie. Stoomdestillatie van de verse bladeren en knoppen geeft een kleurloze of vaalgroen, gelige olie met een sterk, kamferachtige geur. De groenige tint wordt veroorzaakt door sporen koper die in de boom voorkomen.

Hoe te gebruiken?
Enkele druppels toevoegen aan je basis olie, massage olie of basiscrème. Voor therapeutische werking bij aromatherapie.

Waarschuwingen
Irriterend voor ademhalingswegen. Aanraking met de huid vermijden, kan overgevoeligheid veroorzaken. Draag geschikt handschoenen. Giftig voor in het waterl levende organismen, kan in het aquatisch milieu op de lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Kan lochtschade veroorzaken na inslikken. Bij inslikken geen braken opwekken, direct een arts raadplegen en de verpakking of etiket tonen. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Zonnegoud Cajaputi Olie 10ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 73