Bestel nu
0
€ 0,00
Voltaren Emulgel 1,16% 180GR
Voltaren Emulgel 1,16% 180GR
Voltaren Emulgel 1,16% 180GR1
Voltaren Emulgel 1,16% 180GR2
Voltaren Emulgel 1,16% 180GR3
Voltaren Emulgel 1,16% 180GR4
Voltaren Emulgel 1,16% 180GR5

Voltaren Emulgel 1,16% 180GR

25,70
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

Productbeschrijving

Klinisch bewezen pijnverlichting van milde tot matige gewrichtspijn

Algemeen
Voltaren Emulgel 1,16% bevat per gram 11,6 mg diclofenac diethylammonium (een niet-steroïdale ontstekingsremmer (NSAID) en kan worden gebruikt om milde tot matige gewrichtspijn te verlichten, die veroorzaakt wordt door verergering van artrose van de knie of vingers. Het speciale aan deze gel is dat hij dankzij zijn dubbele werking naast pijnverlichtend ook ontstekingsremmend werkt. Met dank aan de unieke, gepatenteerde formule wordt Voltaren Emulgel goed opgenomen door de huid en dringt het snel door tot in de kern van de pijnlijke gewrichten. De speciaal ontwikkelde, niet-vette basis van de gel is uitstekend geschikt voor een massage van de knieën of vingers en geeft direct ontspanning en verkoeling.

Dosering

4 maal per dag aanbrengen op de te behandelen zone gedurende maximaal 3 weken. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering.

Voltaren Emulgel 1,16% (diclofenac diethylammononium) is een geneesmiddel bij gewrichtspijn in knie en vinger. Niet gebruiken gedurende het laatste trimester van de zwangerschap. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Hoe te gebruiken?

Voor het eerste gebruik dient de verzegeling van de tube verwijderd te worden. Verwijder de verzegeling met behulp van de inkeping aan de bovenkant van de dop door een draaibeweging te maken.

Wrijf zachtjes een kleine hoeveelheid van Voltaren Emulgel op de huid waar u pijn heeft. De benodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek. Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. U kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer u de gel inwrijft. Was uw handen na gebruik van de Voltaren Emulgel, behalve natuurlijk als uw handen de te behandelen plek waren.


Ingrediënten

Samenstelling

1 g bevat 11,6 mg diclofenac diethylammonium.

Hulpstoffen

Carbomeer, macrogolcetostearylether, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, propyleenglycol, vloeibare paraffine, parfum cream 45 (bevattende benzylbenzoaat), gezuiverd water.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Waarschuwingen

Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad voor diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap. Symptomen van een allergische reactie kunnen zijn: astma, piepen of kortademigheid, huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes, gezwollen gezicht of tong, loopneus. Bewaren beneden 30°C en buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik en gooi de lege tube weg volgens de instructies in de bijsluiter.

 

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist