Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine e

Vitals Vitamine E-8 Softgels 60SG

Een uniek complex met 8 tocoferolen en tocotriënolen in superieure natuurlijke vorm

Korting 15%
39,95 33,96
  • Merk:  Vitals
  • Inhoud: 60SG
  • EAN: 8716717003372
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Vitals Vitamine E-8 is een uniek complex met 8 tocoferolen en tocotriënolen. Dit zijn alle 8 vormen van vitamine E. Vitals Vitamine E-8 is met de grootst mogelijke zorg geformuleerd om misschien wel het meest complete en gebalanceerde vitamine E-supplement te verkrijgen. Met uitsluitend de superieure natuurlijke vormen (geen synthetische vitamine E). Met het SupraBio®-systeem dat zorgt voor een verhoogde biologische beschikbaarheid.
Vitamine E is een essentiële, vetoplosbare nutriënt die bestaat uit een familie van vier tocoferolen (alfa, beta, gamma, delta) en vier tocotriënolen (alfa, beta, gamma, delta). De tocotriënolen verschillen van de tocoferolen doordat de eerstgenoemde over onverzadigde zijketens met drie dubbele bindingen beschikken. Tocoferolen hebben verzadigde zijketens zonder dubbele bindingen. In voedingsmiddelen komt vitamine E voor in al deze acht vormen. In voedingssupplementen wordt doorgaans uitsluitend alfatocoferol gebruikt. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat ook de andere vormen van vitamine E een belangrijke rol spelen in het behoud van onze gezondheid en een synergetische werking hebben met elkaar. Op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten heeft Vitals daarom dit vitamine E-complex ontwikkeld.

Vitamine E helpt het lichaam bij de bescherming van cellen en weefsels tegen oxidatieve schade. We staan tegenwoordig allemaal bloot aan ongewenste invloeden van buitenaf (zoals overmatige UV-straling uit zonlicht en milieuvervuiling). Het afweersysteem van onze cellen kan daarom wel wat steun gebruiken. Vitamine E draagt bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels door het wegvangen van vrije radicalen.

- Bevat alle acht vormen van vitamine E
- Een uniek, compleet complex
- Met uitsluitend de superieure natuurlijke vormen (geen synthetische vitamine E)
- Met het SupraBio®-systeem dat zorgt voor een verhoogde biologische beschikbaarheid

Dosering
1 maal daags 1 softgel bij een (vetbevattende) maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een vitamine E-supplement wordt bij voorkeur in combinatie met een vitamine C-supplement gebruikt. Vitamine C regenereert reeds door het lichaam gebruikte vitamine E en brengt deze weer terug in de actieve vorm. Op deze manier ondersteunt het de werking van vitamine E.

Waarschuwingen
Raadpleeg voor gebruik eerst een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren
Ingredienten

Samenstelling per softgel:
(dagdosering)
 % ADH
Vitamine E (150 IE**) (uit 133 mg gemengde tocoferolen en 40 mg tocotriënolen)100 mg-TE***833
Tocoferolen:133 mg 
d-alfatocoferol93 mg 
d-bètatocoferol2 mg 
d-gammatocoferol25 mg 
d-deltatocoferol13 mg 
Tocotriënolen:40 mg 
d-alfatocotriënol13 mg 
d-bètatocotriënol2 mg 
d-gammatocotriënol19 mg 
d-deltatocotriënol6 mg 

* ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
** IE = internationale eenheden. Bij vitamine E geldt: 1 IE = 0,67 mg-TE*** (oftewel 2/3).
*** TE = alfatocoferol equivalenten. Vitamine E moet uitgedrukt worden in αlfatocoferol equivalenten. 1 mg-TE komt overeen met 1 mg α-tocoferol of 2,5 mg β-tocoferol of 10 mg γ-tocoferol of 100 mg δ-tocoferol.

Ingrediënten

Natuurlijke gemengde tocoferolen (Nutrabiol T50™), natuurlijke gemengde tocotriënolen (EVNol SupraBio™), rundergelatine (softgelcapsule), bevochtigingsmiddel: glycerol, gezuiverd water.

Allergenen Informatie
Bevat geen: gluten, lactose, conserveringsmiddelen ensynthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Vitamine E-8 Softgels 60SG?

Meer uit ons assortiment