Bestel nu
0
€ 0,00
Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA Capsules 60CP
Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA Capsules 60CP
Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA Capsules 60CP 1

×

of

Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA Capsules 60CP

21,95
  • Merk: Vitalize
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8717344373562
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Plantaardig alternatief voor vis- en krillolie

Algemeen
Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA Capsules is een 100% plantaardige omega-3 olie gewonnen uit schizochytrium sp (duurzame micro algen). Algenolie is een plantaardig alternatief voor vis- en krillolie en daardoor in het bijzonder geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een visallergie. Deze zuivere en natuurlijke olie is daarnaast ook uiterst geschikt voor zwangere vrouwen. Vitalize Algenolie DHA is een hoog gedoseerd voedingssupplement, met maar liefst 250 mg DHA per dagdosering van 1 capsule. Naast algenolie is dit supplement verrijkt met antioxidanten (vitamine C en E).

DHA:
- draagt bij tot de instandhouding van een normale hersenfunctie;
- draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.

EPA en DHA:
- dragen bij tot de normale werking van het hart.

De inname van DHA door de moeder (of aanstaande moeder) draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen en ogen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA.

Dosering
Dagelijks één capsule bij de maaltijd met water innemen. Algenolie DHA kan in de juiste dosering blijvend gebruikt worden. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Algenolie (Schizochytrium sp.) 625 mg
  waarvan DHA 250 mg
Ingrediënten
Algenolie, hydroxypropylzetmeel (uit maïs), glycerine (vegetarisch bevochtigingsmiddel), carrageen (zeewierextract), dinatriumfosfaat (zuurtereglaar), gemengde tocoferolen, mct olie, zonnebloemlecithine, ascorbylpalmitaat (antioxidant), rozemarijn extract.

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Gebruik Algenolie DHA niet: indien u gevoelig bent voor een van de bestanddelen van Algenolie DHA. Wees kritisch op het totaal aan vitaminen en mineralen dat u per dag door middel van supplementen binnenkrijgt. Raadpleeg bij twijfel over het gebruik van Algenolie DHA in combinatie met andere middelen altijd eerst uw arts.

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Donker en droog bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C). In de oorspronkelijke verpakking bewaren ter bescherming tegen licht en vocht. Niet gebruiken na de op het doosje vermelde uiterste gebruiksdatum.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist