Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Tempocol Pepermuntolie Capsules 2x60CP
Tempocol Pepermuntolie Capsules 2x60CP
Tempocol Pepermuntolie Capsules 2x60CP1
Tempocol Pepermuntolie Capsules 2x60CP2
Tempocol Pepermuntolie Capsules 2x60CP3

Tempocol Pepermuntolie Capsules 2x60CP

33,98
  • Merk: Tempocol
  • Inhoud: 2x60CP
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 2 stuks per persoon bestellen

×

of

Productbeschrijving

Geneesmiddel voor het verlichten van buikpijn, lichte maag/darmklachten en winderigheid

Algemeen

Tempocol is een geneesmiddel met pepermuntolie (Menthae piperitae aetheroleum) en kan worden gebruikt om lichte spasmen (lichte krampen) in het maag-darmkanaal, winderigheid en buikpijn te verlichten. Dit zijn klachten die passen bij het prikkelbaredarmsyndroom. De kleine maagsapresistente zachte capsule is makkelijk in te nemen en komt pas vrij in de darmen en niet in de maag en werkt zo precies op de plek waar het nodig is.

Wetenschappelijk onderzoek (2019) heeft aangetoond dat Tempocol (pepermuntolie in een unieke maagsapresistente capsule) een positief effect heeft op klachten die passen bij het prikkelbaredarmsyndroom (PDS).* Tempocol is het enige geregistreerde geneesmiddel met pepermuntolie in Nederland. Klinisch relevant bij buikpijn en ongemak in de buik. 1* Tempocol kent een mild bijwerkingenpatroon.

1* Weerts ZZRM, Masclee AAM, Witteman BJM et al. Efficacy and Safety of Peppermint Oil in a Randomized Double-blind Trial of Patients With Irritable Bowel Syndrome. Gastroenterology. 2019;41246-8

Dosering
Jongeren ouder dan 12 jaar, volwassenen en ouderen:

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat na 2 à 4 weken driemaaldaags één capsule de positieve resultaten van Tempocol merkbaar zijn. *1

De aanvangsdosis is eenmaal tot driemaal daags 1 capsule. De dosering kan indien nodig worden verhoogd tot een maximale dosis van 2 capsules driemaal daags.

Gebruik bij kinderen tussen 8 en 12 jaar:

Maximaal driemaal daags 1 capsule.

De capsule in zijn geheel doorslikken, 20-30 minuten voor de maaltijd op een lege maag met voldoende (bijv. een glas) koud water. Niet breken of kauwen om te voorkomen dat de pepermuntolie voortijdig vrijkomt.

Tempocol is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten

Ingrediënten
De werkzame stof in dit middel is pepermuntolie. Eén maagsapresistente zachte capsule bevat 182 mg pepermuntolie (Mentha piperita aetheroleum).

Bijsluiter Waarschuwingen

Waarschuwingen
Niet geschikt voor gebruik bij kinderen jonger dan acht jaar. Neem niet meer in dan de aanbevolen dosis. Wordt uw klacht na 14 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist