9368.685 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Antioxidanten

Vitafarma Pycnogenol 100 Capsules 180CP

De Super Anti-oxidant

150,08

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Vitafarma
  • Inhoud: 180CP
  • EAN: 8717591940029
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Pycnogenol ®100 is een 100% natuurlijke super anti-oxidant die u beschermt tegen de nadelige gevolgen van vrije radicalen. Ieder mens wordt dagelijks blootgesteld aan zogenaamde vrije radicalen. Hoe gezond we ook leven, iedere dag staat ons lichaam bloot aan invloeden van buitenaf: sigarettenrook, bestrijdingsmiddelen, uitlaatgassen, schoonmaakmiddelen, smog. Maar ook stresssituaties, ultraviolette straling (zonlicht), slechte eetgewoonten en onvolwaardige voeding verhogen de productie van vrije radicalen. En Pycnogenol gaat deze vrije radicalen te lijf.

Hoe werkt het?
Werking
Pycnogenol ®100 heeft ook zo'n belangrijk ANTI-AGING effect: doordat de vrije radicalen effectief aangepakt, beschermt het bij verouderingsverschijnselen. Dat zie je al snel als je Pycnogenol®100 gebruikt want je huid gaat er beter (strakker, soepeler, minder rimpelvorming) van uit zien. Kortom, de slogan "Look, Live and Feel Better" is zeer toepasbaar op Pycnogenol ®100. Maar Pycnogenol ®100 doet nog veel meer voor uw gezondheid dan alleen het vangen van vrije radicalen. Pycnogenol ®100 bevordert ondermeer ook de doorbloeding en de vruchtbaarheid, helpt bij de irritaties voor en tijdens de menstruatie, bij duursport en ondersteunt de cognitieve functies bij kinderen en ouderen.

Gebruiksadvies
U doet er goed aan dagelijks 1 capsule Pycnogenol®100 met wat water in te nemen, bij voorkeur op een vast tijdstip tijdens of na de maaltijd. Er zijn onvoldoende gegevens bekend om u te adviseren over het gebruik van Pycnogenol® tijdens de zwangerschap. Bent u in verwachting, stel dan uw arts ervan op de hoogte dat u Pycnogenol® gebruikt. Hetzelfde geldt voor het geven van borstvoeding. Pycnogenol ® 100 wordt ook gebruikt als hulp bij vermoeide benen en voeten, bijvoorbeeld wanneer men lang in dezelfde houding heeft gezeten in vliegtuig of auto wordt geadviseerd om Pycnogenol®100 als volgt te gebruiken: 2 dagen voor de reis 1 capsule per dag, tijdens de reis 2 capsules en gedurende 2 dagen na aankomst 1 capsule per dag. In totaal 6 capsules gedurende 5 dagen.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
100 mg Pycnognol® (boomschors extract van de Franse maritieme pijnboom)

Ingredienten
Pycnogenol, colloidaal silicum anhydride, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Vitafarma Pycnogenol 100 Capsules 180CP?