Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine d

Proviform Vitamine K2 & D3 180 mcg/25 mcg Capsules 60VCP

Met hoge dosering vitamine K2 in combinatie met vitamine D3

32,50
  • Merk:  Proviform
  • Inhoud: 60VCP
  • EAN: 8717677122707
  • Op voorraad:  5  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, dinsdag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Proviform Vitamine K2 & D3 180 mcg/25 mcg is een hoogwaardig voedingssupplement met een sterke combinatie van vitamine K2 van VitaMK7 ®(de stabiele en meest zuivere vorm) en vitamine D3 (cholecalciferol). Deze combinatie wordt in steeds grotere en hogere doseringen voorgeschreven, omdat de wetenschappelijke onderbouwing alsmaar sterker wordt dat ze elkaar ondersteunen in hun werking. Zo geeft vitamine D een signaal aan de cellen om bepaalde eiwitten aan te maken, waar vitamine K2 deze eiwitten activeert en ervoor zorgt dat het op de juiste plekken in het lichaam terecht komt.

Vitamine D en K dragen bij aan het behoud van sterke botten en vitamine K draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling. Ook draagt vitamine D bij aan het celdelingsproces, is belangrijk voor een normale spierwerking, is goed voor de calciumhuishouding en helpt daarnaast het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand.

Dosering
1 capsule per dag tijdens de maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Overleg bij gebruik van coumarinederivaten (antistollingsmiddelen zoals acenocoumarol en fenprocoumon) eerst met een arts alvorens een supplement met vitamine K2 te gebruiken. Raadpleeg bij zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik een deskundige. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

 

 

RI*

Vitamine K2 VitaMK7 ® 

180 mcg

240%

Vitamine D3 (cholecalciferol)

25 mcg

500%

* Referentie inname


Ingrediënten
Vegetarische pullulan capsule, vulstof (rijstextract), anti-klontermiddel (rijstconcentraat).


Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Proviform Vitamine K2 & D3 180 mcg/25 mcg Capsules 60VCP?

Meer uit ons assortiment