Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Blaren>Blaren spray

DeOnlineDrogist.nl Preheels Blister Spray 44,4ML

Één snelle spray voorkomt blaren

19,99
  • Op voorraad:  40  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Met de Preheels Blister Spray zijn blaren verleden tijd! Met één handige spray brengt u een coating aan op het te behandelen gebied en de Blister Spray is zo ontwikkeld dat het voor bijna ieder huidtype geschikt is.

De Preheels Blister Spray:
- voorkomt irritatie en blaren;
- zorgt voor een flexibele coating die zicht vormt naar de unieke vorm van de voet;
- droogt snel op de huid;
- geeft een onzichtbare anti-frictie barrière tussen voeten en schoenen;
- is klinisch bewezen veilig en effectief;
- is hypoallergeen en aanbevolen door dermatologen.

Hoe te gebruiken?
Aerosol goed schudden voor gebruik. Spray het product op zo'n 10 cm afstand op de huid. Laat 90 seconden inwerken tot het glad en droog is. Zonodig herhalen om de laag te versterken. De initiële alcoholachtige geur komt voort uit het snel verdampende toedieningssysteem van de formule, waardoor de coating snel kan drogen. De geur zal binnen 20 seconden vervagen, maar het beste is om het in een goed geventileerde ruimte te gebruiken.

Waarschuwingen
Gevaar: zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan ontploffen bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken tijdens gebruik van het product. Niet op open vuur of op andere ontstekingsbronnen sprayen. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Uit direct zonlicht houden. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Buiten bereik van kinderen houden. Bij inname van het product onmiddellijk een arts raadplegen. In geval van contact met de ogen onmiddellijk met water spoelen. Alleen gebruiken in een goed geventileerde ruimte. Vermijd inademing van het product, spray niet in de ogen of op een ontstoken huid. Niet aanbrengen op bestaande blaren, geïrriteerde huid of slijmvliezen. Gebruik van het product staken in geval van uitslag, roodheid of pijn en raadpleeg een arts. Gebruiksaanwijzing in acht nemen. Misbruik van oplosmiddelen kan dodelijk zijn.
Ingredienten
Ingrediënten
Dimethyl Ether, Ethyl Acetate, Methyl Acetate, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Isobutyl Acetate, Isopropyl Acetate, Dimethicone Copolyol, Parfum.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl Preheels Blister Spray 44,4ML?