Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Pharma Nord Bio-Biloba 100mg Tabletten 150TB
Pharma Nord Bio-Biloba 100mg Tabletten 150TB

Pharma Nord Bio-Biloba 100mg Tabletten 150TB

Korting 30%
Adviesprijs 46,50 32,54
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Weldadig voedingssupplement met Gingko biloba extract EGb

Algemeen
Pharma Nord Bio-Biloba 100mg Tabletten is een natuurlijk voedingssupplement met ginkgo biloba extract dat per tablet 24 mg flavonglycosiden en 6 mg terpeenlactonen bevat. Deze combinatie draagt bij aan een goed geheugen en concentratievermogen en een normale bloedcirculatie waardoor het ook gunstig is voor mensen die vaak last hebben van koude handen en/of voeten. Dit voedingssupplement voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen.

Pharma Nord Bio-Biloba 100mg Tabletten:
- met ginkgo biloba extract
- goed voor het geheugen en het concentratievermogen
- draagt bij aan een gezonde bloedcirculatie
- geschikt voor vegetariërs

Dosering
1 tablet per dag, tenzij de arts anders voorschrijft. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd in zijn geheel innemen. Dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

Ginkgo Biloba L. extract

100 mg

  waarvan Flavonglycosiden

24 mg

  waarvan Terpeenlactonen

6 mg

Ingrediënten
Vulstof: microkristallijnne cellulose, Ginkgo biloba L. extract, verstevigingsmiddelen: talk, sillicumdioxide, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, kleur: titaandioxide, antiklontermiddel: magnesiumszouten van vetzuren.


Waarschuwingen

Waarschuwingen
Gebruik geen ginkgo-producten als u binnenkort een operatie moet ondergaan (vanwege het risico op bloedingen). Net als alle andere natuurlijke, plantaardige producten kan ginkgo ongewilde effecten veroorzaken bij sommige mensen, hoewel lang niet iedereen die ervaart. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen die behandeling vereisen altijd een arts. Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist