Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Otalgan Oorspray 2-in-1 1ST
Otalgan Oorspray 2-in-1 1ST

Otalgan Oorspray 2-in-1 1ST

10,99
  • Merk: Otalgan
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8711744048273
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Vermindert jeuk én overmatig oorsmeer

Algemeen
Otalgan Oorspray 2-in-1 is een medisch hulpmiddel met een dubbelwerkende formule op basis van het 100% natuurlijke ingrediënt Ectoin. Ectoin vermindert jeuk in uw oren en verwijdert bovendien overmatig oorsmeer, terwijl het herstelproces van de huid optimaal wordt ondersteund. Met behulp van deze drijfgasvrije spray hoeft u dus niet meer gillend gek te worden van die vervelende jeuk waar u niet bij kunt komen en geniet u van de ontstekingsremmende en cel beschermende eigenschappen van Ectoin. Otalgan Oorspray 2-in-1 is geschikt voor mensen die gehoorapparaten of oordopjes dragen.

Dosering
Gebruik bij volwassenen enkele keren per dag 1-2 sprays per oor. Zonder onderbreking tot maximaal 30 dagen te gebruiken. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Otalgan is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
De spray kan bij kinderen gebruikt worden als vooraf door een arts is vastgesteld dat de oorklachten niet een medische behandeling behoeven. Kinderen altijd helpen bij het toedienen. Niet gebruiken bij een oorinfectie. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
Ingrediënten

Ingrediënten
Ectoin, zeezout, citraatbuffer, water.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist