Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen

Ortis Vruchten & Vezels Regular Tabletten 30TB

Met Rabarber voor een regelmatige stoelgang

13,29
  • Merk:  Ortis 
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 5411386890621
  • NUT-nummer: PL 33/242
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Ortis Vruchten & Vezels Regular is een kruidenpreparaat met diverse plantenextracten met langdurige werking, indien een goede darmwerking voor langere tijd gewenst is. Rabarber reguleert de darmfunctie langdurig, dankzij een krachtig hydraterende werking in combinatie met een ballastwerking en een matig stimulerende werking. Daarnaast helpt Tamarinde de stoelgang te vergemakkelijken en dragen Vijgen bij aan een goede gezondheid van de darmen.

Dosering
‘s avonds 1 tablet innemen met een groot glas water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet langdurig gebruik zonder advies van een specialist. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur van 15 - 25°C op een donkere en droge plaats.
Ingredienten
Ingrediënten
Droogextract van rabarber (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill. – 496 mg/tab.); vulstof: microkristallijne cellulose; poeder van geconcentreerd vijgensap (Ficus carica L. – 80 mg/tab.); droogextract van tamarinde (Tamarindus indica L. – 50 mg/tab.); acaciavezels (Acacia senegal L. - 50 mg/tab.); glansmiddellen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstof: anthocyanen; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ortis Vruchten & Vezels Regular Tabletten 30TB?