9479.083 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Nuby Easygrip Beker 300ML

Leert uw kind zelfstandig drinken

5,99
  • Merk:  Nuby
  • Inhoud: 300ML
  • EAN: 5414959054314
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Nuby Easygrip Beker is perfect voor elk kindje dat graag zonder handvatten leert drinken zonder te lekken. De ribbeltjes op de tuit beschermen tegen de druk van de tandjes en ligt makkelijk in de hand. Daarnaast leert uw kind door de ergonomische vorm op een natuurlijke manier te drinken, wat een gezonde ontwikkeling bevordert. De beker is geschikt voor kinderen van 6 maanden

- Zachte silicone antilektuit
- Ingebouwde ventielen, makkelijk te reinigen en te monteren
- Vari-Flo-systeem laat het kind toe zelf het drinkdebiet te bepalen
- Ergonomische vorm leert je kind op een natuurlijke manier drinken en bevordert een gezonde orale ontwikkeling
- Met hygiënisch PP deksel

Hoe te gebruiken?
Vul de beker voor ¾ en schroef er voorzichtig het deksel op. De beker is geschikt voor de magnetron. Warm de beker zonder deksel en zonder tuit/rietje op in de magnetron.

Let op! Deze beker wordt geleverd in drie verschillende varianten. Wij hebben er geen invloed op welke u ontvangt.

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Laat de vloeistof niet koken of te warm worden, om verbrandingen te voorkomen. Wanneer u opwarmt in een magnetron, kan de inhoud op bepaalde plaatsen erg warm worden. wees extra voorzichtig wanneer u opwarmt in de magnetron. Roer opgewarmd eten of drinken altijd door om de warmte gelijkmatig te verdelen en test de temperatuur voor het opdienen. Niet geschikt voor koolzuurhoudende dranken. Voor de veiligheid en welzijn van uw kind: WAARSCHUWING: Controleer voor het voeden altijd de temperatuur van de voeding. Dit product alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene. Er zijn al ongelukken gebeurd met baby’s die alleen gelaten waren met drinkgerei, doordat de baby gevallen was of als het artikel uit elkaar gehaald was. Het voortdurend en langdurig zuigen van vloeistoffen veroorzaakt tandbederf. Jongere kinderen kunnen last krijgen van tandbederf, ook al drinken ze ongezoete dranken. Het kan optreden als de beker als fopspeen wordt gebruikt of als de baby de beker gedurende lange periodes mag gebruiken, in het bijzonder ‘s nachts, wanneer er minder speeksel wordt aangemaakt. Alle tuiten/rietjes kunnen verslijten. Test de tuiten/rietjes voor elk gebruik door er in alle richtingen aan te trekken, om verstikking door tuiten/rietjes te voorkomen. Gooi tuiten/rietjes weg zodra deze tekenen van schade beginnen te vertonen (uitzetting, barsten). Flessenspenen nooit gebruiken als fopspeen. Stel tuiten/rietjes niet bloot aan zonnestralen of andere warmtebronnen. Laat tuiten/rietjes niet langer dan nodig in een ontsmettingsmiddel liggen (volg de instructies op het ontsmettingsmiddel). Houd alle onderdelen die niet in gebruik zijn buiten het bereik van kinderen. Dit artikel is geen speelgoed. Rietjes zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 maanden. De gemiddelde levensduur van de siliconen onderdelen bedraagt 6 maanden, afhankelijk van het gebruik. REINIGING: Doe het volgende omwille van de hygiëne: Laat voor het eerste gebruik 5 minuten koken in water. Maak alle onderdelen schoon voor en na elk gebruik. Was het artikel in de afwasmachine (alleen in het bovenste rek) of was het met de hand af in warm water met zachte zeep. Spoel grondig. Steriliseer de beker NIET in een sterilisator die alleen bedoeld is voor glazen flessen. Gebruik geen schuurspons om de fles schoon te maken. Als deze beker een DRAAGRIEM heeft: Haak de draagriem via het grootste gat van de clip op het topje op de beker, trek naar beneden en klik vast. U hoort een klikgeluid wanneer de draagriem correct is vastgezet. Houd deze informatie bij. Toepasselijke norm: EN14350.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nuby Easygrip Beker 300ML?

Meer uit ons assortiment