Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.784 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine d>Vitamine d capsules

New Care Newcare D3 75mcg Capsules 100CP

Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten

Korting 19%
20,49 16,62
  • Merk:  New Care
  • Inhoud: 100CP
  • EAN: 8714354199151
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Newcare D3 75mcg Capsules is een in vet oplosbare vitamine en wordt beter opgenomen in de aanwezigheid van (voedings)vet. Om de opname gunstig te beïnvloeden is kokosolie aan deze capsules toegevoegd. Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.
Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad voor meerdere bevolkingsgroepen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en kinderen en volwassenen die onvoldoende buiten komen. Wanneer deze groepen verzekerd willen zijn van een voldoende inname van vitamine D, kan een voedingssupplement met vitamine D worden ingezet.
Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Daarnaast is vitamine D belangrijk voor de spieren en voor het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine D speelt ook een rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer.

New Care D3 75mcg voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen.

Dosering
1 x per dag 1 capsule, tijdens de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsule met water innemen.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen tot en met de leeftijd van 10 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gebruik in combinatie met medicijnen die de calciumuitscheiding remmen en wanneer u sarcoïdose (Besnier Boeck) heeft. Het product in de originele verpakking, droog en niet boven de 25° C bewaren. Bewaar D3 75mcg buiten bereik van kinderenIngredienten

Samenstelling
                          per dagelijkse dosering % RI/
(= per capsule) ADH**
Vitamine D3, als cholecalciferol 75 µg (3.000 i.e.) 1.500
Kokosolie 50 mg

Ingrediënten
Medium chain triglycerides, capsule: rundergelatine, kokosolie*, bevochtigingsmiddelen: glycerol en water, kleurstof: ijzeroxide, cholecalciferol*. * zie samenstelling ** Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over New Care Newcare D3 75mcg Capsules 100CP?

Meer uit ons assortiment