9478.667 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

MannaVital Ubiquinol Platinum Capsules 60CP

Met vitamine C en selenium die bijdragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de normale werking van het immuun systeem

39,58
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
MannaVital Ubiquinol Platinum voor de vermindering van vermoeidheid en meer energie.

Met vitamine C en selenium die bijdragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de normale werking van het immuun systeem. Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot de vermindering van vermoeidheid.

Ubiquinol is de meest logische keuze van co-enzym Q10 als voedingssupplement: niet alleen is dit de gereduceerde, direct actieve vorm van co-enzym Q10, ze wordt ook beter opgenomen dan ubiquinone. Voor een optimaal effect in de energieproductie, in de celbescherming tegen vrije radicalen en voor de weerstand, bevat MannaVital Ubiquinol Platinum een synergie van ubiquinol met het mineraal selenium en met vitamine C. Voor de beste werking wordt selenium trouwens aangevoerd onder de vorm de goed opneembare seleniumgist en vitamine C onder zijn vetoplosbare vorm.

- Met vitamine C en selenium die bijdragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de normale werking van het immuun systeem
- Met vitamine C dat bijdraagt tot bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot de vermindering van vermoeidheid.

Dosering
1-2 capsules per dag met water innemen.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Samenstelling
1 capsule bevat:
Ubiquinol of gereduceerdco-enzym Q10 (KANEKA) 100 mg
Selenium (seleniumgist) 0,2 % 50 mcg
Vitamine C (ascorbylpalmitaat) 90 mg

Ingredienten
Sojaolie, ascorbylpalmitaat 212 mg, capsulewand (gelatine, stabilisator: glycerol, kleurstof:ijzeroxide rood), ubiquinol, seleniumgist 25 mg, emulgator (sojalecithine), antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over MannaVital Ubiquinol Platinum Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment