Hoofdpagina>Eten & drinken>Toetjes en avondeten>Smaak en kleur>Zout

Khoisan Fleur De Sel Luxeverpakking 200GR

Het helpt bij de stofwisseling en is essentieel voor het evenwicht dat het lichaam van nature zoekt, de zogenaamde homeostase

19,49
  • Merk:  Khoisan 
  • Inhoud: 200GR
  • EAN: 5425013647786
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Aman Prana Khoisan Fleur de Sel is uniek. Voor het oceaanwater in de de Khoisan zoutpannen komt, werd het door een 2000 meter ondergrondse barrière van schelpbedden, kwartszand en kalksteen natuurlijk gefilterd. Alleen in de zomer onder hete Afrikaanse zomerzon en een zachte bries ontstaan prachtige fleur de sel zoutkristallen aan het oppervlak. Handgeschept, uiterst schaars, met Fair Trade status en zacht van smaak.

Het verschil tussen zeezout en fleur de sel

95% van het zout dat gewonnen wordt is zout dat naar beneden zakt. Dat is zeezout.
Maar als de omstandigheden ideaal zijn, namelijk als de Zuid-Afrikaanse zomerzon het heetst is, kristalliseert 5% van het zout aan het wateroppervlak tot prachtige "bloemen van zout" (fleur de sel).
Voordat dit zoutlaagje kan zinken worden deze schaarse en kostbare drijvende kristallen handgeschept. Slechts 1 kg per 35 vierkante meter.


Serene levenskracht
De kracht van Khoisan Fleur de Sel zit in haar ontzurend vermogen, haar elektrische geleiding, de communicatie tussen lichaamscellen.
Het zorgt voor vitaliteit en een goede gezondheid.
Khoisan Fleur de Sel bevat onmisbare elektrolyten en sporenelementen.
Het helpt bij de stofwisseling en is essentieel voor het evenwicht dat het lichaam van nature zoekt, de zogenaamde homeostase.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 71