Bestel nu
0
€ 0,00
Infacol Simeticon Baby 85ML
Infacol Simeticon Baby 85ML

Infacol Simeticon Baby 85ML

14,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Infacol
  • Inhoud: 85ML
  • EAN: 8711218984557

×

Productbeschrijving

Bij vastzittende lucht, buik- en darmkrampjes bij baby's

Algemeen
Infacol Simeticon Baby is klinisch bewezen effectief bij vastzittende lucht, buik- en darmkrampjes en kan vanaf de geboorte en voor onbepaalde tijd gebruikt worden. Bij langdurig gebruik van Infacol kan het zelfs de krampen helpen voorkomen. Dit medische hulpmiddel bevat simeticon met een concentratie van 40 mg/ml als hoofdbestanddeel. Simeticon helpt vastzittende lucht in de maag en darmen te bevrijden. Infacol wordt niet in het lichaam opgenomen, maar zorgt ervoor dat de kleine afzonderlijke lucht of gasbellen worden samengevoegd tot grote bellen die gemakkelijk door de baby als lucht kunnen worden afgevoerd. De natuurlijke ontwikkeling van het darmstelsel wordt hierbij niet verstoord.

Infacol Simeticon Baby:
- bij vastzittende lucht, buik- en darmkrampjes
- helpt overtollig lucht af te voeren
- verlicht en voorkomt pijn
- geschikt vanaf de geboorte
- suiker-, alcohol- en kleurstofvrij
- met natuurlijke sinaasappelsmaak

Dosering
Schud eerst het flesje. Vul de pipet door twee keer in het rubberen ballonnetje te knijpen. Veeg de overtollige vloeistof aan de buitenzijde van de pipet af aan de binnenzijde van het flesje. Om toe te dienen, knijp in het rubberen ballonnetje en druppel de Infacol achter op de tong van uw baby. Het flesje bevat ongeveer 100 doses. Een gevulde pipet (0,5 ml) voor elke voeding toedienen. Indien noodzakelijk kan dit tijdelijk verhoogd worden tot twee gevulde pipet (1 ml). Gebruik Infacol gedurende een aantal dagen voor het beste resultaat. Gebruik gedurende langere tijd kan de ophoping van gas helpen voorkomen. Dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.
Ingrediënten

Simeticon 40 mg/ml. Bevat ook: natriumsaccharine, hypromellose,sinaasappelsmaak, methylhydroxybenzoaat, propylhydroxybenzoaat, gezuiverd water.

Waarschuwingen

Methyl hydroxybenzoate en propyl hydroxybenzoate kunnen (eventueel vertraagde) allergische reacties geven. Als u denkt dat uw baby allergisch is voor één van de bestanddelen, vraag dan voor gebruikt advies aan uw arts. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist