Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
HeltiQ Onderlegger 5ST
HeltiQ Onderlegger 5ST
HeltiQ Onderlegger 5ST1
HeltiQ Onderlegger 5ST2

HeltiQ Onderlegger 5ST

6,46
  • Merk: HeltiQ
  • Inhoud: 5ST
  • EAN: 8717484000427
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit is een hygiëneproduct. Meer informatie

×

of

Productbeschrijving

Biedt veiligheid en zekerheid rondom en tijdens de bevalling

* Dit betreft een Hygiëne product, geen recht van retour

Algemeen
De HeltiQ Onderlegger (60 x 60 cm) biedt veiligheid en zekerheid rondom en tijdens de bevalling en beschermt uw matras, kussen en stoel tegen doorlekken van vocht. De huidvriendelijke onderlegger heeft een sterk absorberende kern en is voorzien van een vochtverdelende tissuelaag. Het vocht wordt goed verspreid waardoor de onderlegger en de huid schoner en droger aanvoelen. De onderlaag is absoluut vochtdicht, zodat er geen kans op doorlekken is. De HeltiQ Onderlegger is onderdeel van het HeltiQ Kraampakket.

De HeltiQ Onderlegger is tevens te gebruiken als extra bescherming voor uw matras bij incontinentie, braken, hevige menstruatie of bedplassen.

Hoe te gebruiken?
Voor extra bescherming gebruikt u de HeltiQ Onderlegger in combinatie met de HeltiQ Matrasbeschermer en Kraammatras. Leg de onderlegger op de betreffende ondergrond zoals bedmatras, bank, stoel of kussen. Leg eerst de matrasbeschermer tussen het matras en de het hoeslaken. Plaats daarna het Kraammatras op de Matrasbeschermer. Hierna plaatst u de Onderlegger. Aanbevolen wordt om tijdens de bevalling de onderlegger in ruitvorm onder de billen te leggen.
Gebruiksaanwijzing

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist