Hoofdpagina>Huishouden>Vlekverwijderaar

Dr Beckmann Vlekkenduivel Kantoor & Huis 50ML

Voor het verwijderen van lijm-, kleurstof-, nagellak en kauwgomvlekken

3,19
  • Op voorraad:  48  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Dr Beckmann Vlekkenduivel Kantoor & Huis met extra sterke oploskracht verwijdert kauwgom, lijm, kleurstoffen, vlekken van printerinkt en nagellakvlekken uit kleding. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor het verwijderen van de restanten van etikettenlijm van niet-gevoelige oppervlakken als glas en porselein De formule dringt diep door in de vlek en het textiel en zorgt ervoor dat de vlek loskomt.

Dr Beckmann Vlekkenduivel Kantoor & Huis:
- met extra oploskracht;
- verwijdert kauwgom, lijm, kleurstoffen, vlekken van printerinkt en nagellakvlekken uit kleding;
- is ook geschikt voor het verwijderen van de restanten van etikettenlijm van nietgevoelige oppervlakken;
- geschikt voor wasbaar en niet-wasbaar textiel;
- spaart kleuren en weefsels.

Hoe te gebruiken?
1. Maak de vlek door en door nat met de Vlekken­duivel­vloeis­tof. Dek de vlek af en laat de vloeistof inwerken tot de vlek opgelost of verwijderd is. 2. Dep de plaats van de vlek grondig af met een doek.
3. Was het textiel zoals u gewend bent.
4. Kleurstofvlekken eventueel aanvullend met afwasmiddel bewerken.

Waarschuwingen
Niet geschikt tapijten, leer, viscose, textiel met modalvezels, acetaathoudend textiel. Verwijder kauwgom-, lijm-, kleurstof- of nagellakvlekken voor het wassen volledig en herhaal de vlekverwijderingsprocedure indien nodig. Kleurstofvlekken na het bevochtigen met de Vlekkenduivelvloeistof en het laten inwerken eventueel aanvullend met afwasmiddel bewerken. Hoe eerder u de vlek behandelt, hoe makkelijker hij te verwijderen is. Test van tevoren de kleurechtheid en bestendigheid van het textiel op een onopvallende plaats. Neem de wasvoorschriften in uw textiel in acht. Laat
de met Vlekkenduivelvloeistof behandelde vlek niet indrogen (eventueel afdekken). Behandel vlekken niet op gevoelige oppervlakken. Gebruik een geschikte ondergrond. Bijvoorbeeld een schoteltje (geen kunststof) of een schone doek.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dr Beckmann Vlekkenduivel Kantoor & Huis 50ML?

Meer uit ons assortiment